VIDEO Jauniete iztukšo ziedojumu kastīti atpūtas vietā Madonas pusē. Garnadzi fiksē videokamera

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kāda jauniete 27. jūnijā iztukšojusi ziedojumu kastīti atpūtas vietā Bērzaunes pagastā, lai gan acu priekšā atradusies videonovērošanas kamera. Meitenes identitāte tika noskaidrota, un viņas vecāki atgrieza naudu atpūtas vietas īpašniekam, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Aronas pilskalns atrodas Madonas pusē, un tā teritorijā atrodas plašākie zālāju labirinti Baltijā, sasniedzot teju trīs hektāru lielu platību. Ieejas maksa atpūtas vietā ir par ziedojumiem - apmeklētājs pats izvēlas, kādu summu ieliks kastītē, lai teritorijas īpašnieks varētu atļauties plašo labirintu apkopt.

"Ziedojumi tiek vākti degvielai, kaut vai kalna pļaušanai. Tas izmaksā degvielā vien apmēram 50 līdz 60 eiro. Pļāvējam arī ir bērni, jāsamaksā par darbu," norāda Aronas kalna īpašnieks Lauris Galiņš.

Citu apmeklētāju sarūpētos ziedojumus jaunā sieviete paslēpa aiz krekla. Zādzība tika fiksēta videonovērošanas kameras, un kalna īpašnieks Lauris kadrus izmantoja, lai sauktu garnadzi pie atbildības.

Viņas vecāki atgrieza aiznesto naudu un atvainojās par atvases rīcību. Atpūtas vietas īpašnieks neatklāj, cik liela summa tika nozagta:

"Nē, nu, vecāki ir solīdi, es neko sliktu par viņiem teikt nevaru. Ir cilvēki, kas tiešām nevar samaksāt un to atļauties, un mēs neko nesakām,

bet visbiežāk "biezie" arī ir tie, kas nemaksā. Lai jau viņi arī nemaksā, nu nekas, bet galvenais lai nezog, Tāds ir lūgums."

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu