Dakota Džonsone ierauta Depa un Hērdas skandālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dakota Džonsone
Dakota Džonsone Foto: Andrea Raffin/Shutterstock

Filmas “Greja piecdesmit nokrāsas” galvenās lomas atveidotaja aktrise Dakota Džonsone reaaģējusi uz senu videoklipu no sarunas ar Džoniju Depu, kas pēdējos mēnešos kļuva plaši izplatīts, ņemot vērā Depa un Amberas Hērdas tiesas procesu, kas ieguva ne vien valsts, bet arī pasaules uzmanību.

"YouTube" videoklipā ar nosaukumu "Precīzs brīdis, kad Dakota Džonsone zināja, ka Ambera Hērda ir vardarbīga pret Džoniju Depu" redzams, ka Džonsone jau pirms septiņiem gadiem, iespejams, nojauta par Amberas vardarbību, redzot Depa pārsieto vidējo pirkstu.

Pēc video noskatīšanās Džonsone ir neizpratnē: "Kāpēc es esmu iesaistīta šajā lietā? Šo sarunu es vispār neatceros. Es lūdzu, neiesaistiet mani šajā visā. Neļaujiet tam iet tālāk. Vai varat iedomāties, ak, mans dievs, ja mani pasauktu uz liecinieku tribīni?"

Aktrise nespej noticēt, ka cilvēki tiesas prāvu skatās kā šovu: "Man lūst sirds. Tas ir tik, tik, tik traki. Cilvēki ir tik dīvaini. Internets ir mežonīga vieta."

"Sāpināt citus cilvēkus un kaitēt citiem nav pareizi. Šai rīcībai ir sekas, bet tas, ka "Twitter" lietotāji var izlemt cilvēku dzīves ir šausminoši, sirdi plosoši un nepareizi. Es ceru, ka tas beigsies."

"Es ticu, ka cilvēki galu galā vēlas dzīvot labākā pasaulē. Twitter lietotāji veido 12 procentus no pasaules. Es domāju, ka daļa no šiem cilvēkiem pat neprot rakstīt," neizpratnē par sociālo tīklu varu ir aktrise.

Video: "Precīzs brīdis, kad Dakota Džonsone zināja, ka Ambera Hērda ir vardarbīga pret Džoniju Depu"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu