Limbažu novada peldvietā atpūtnieki piedzīvojuši nepatīkamu situāciju ģērbtuvē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Limbažu novada Ozolmuižas ezera peldvietā iedzīvotāji atraduši mazu digitālo kameru, ziņo raidījums "Degpunktā".

Ar nepatīkamu atgadījumu saskārusies sieviete kopā ar savu ģimeni, kura devusies uz ezeru.

Pie ezera ir pludmale un pārģērbšanās kabīne, kurā tika uziets neparasts atradums- mini digitālā kamera, kurā var ievietot atmiņas karti. Turklāt tai klāt iebūvēta gaismiņa un kamera rotē. Tā atradusies nedaudz ierakta smiltīs. To uzgājusi sievietes meita, kura gājusi pārģērbties, ziņo "Degpunktā".

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

"Mēs tur saradāmies uzreiz tik daudz cilvēku uz riņķi. Tur bija arī kaut kādi vīrieši un kaut kādas sievietes, kas uzreiz bija uz riņķi un prasīja, kas tas tāds ir. Un tad tas viss tika tā vienam otram pa rokām izmuļļāts. Beigās es tā kā ieteicu, ka varbūt vajadzētu zvanīt policijai. Uz ko vispār neviens īsti nereaģēja. Un tad es tā paskatījos – neviens man neko neatbild par to.

Beigās es pagriezu galvu, tur jau viens SD karti jau svilina ar šķiltavām, otrs ir paņēmis un saka, ka iet slīcināt, lai pazūd viss, kas tur ir iekšā," raidījumam stāsta sievietes meita.

"Cilvēkam konstatējot šādas ierīces, nevajadzētu pašam pašrocīgi veikt darbības to iznīcināšanā vai noņemšanā, bet gan zvanīt Valsts policijai pa telefonu 110 un informēt par šādu gadījumu. Kā jau es teicu, tad nevajadzētu nekādas darbības veikt, lai viņu aiztiktu, jo tad policija brauc uz vietas un konstatē šo faktu un tālāk lemj jautājumu par to vai tas ir administratīvi sodāms pārkāpums vai tur jau paredzēta ir kriminālatbildība, ja šis ieraksts ir kaut kāds veikts. Un kādiem mērķiem? Galvenais ir neveikt pašrocīgas darbības šajā gadījumā," saka Limbažu policijas iecirkņa priekšnieks Agris Spandegs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu