No dīķa Madonas novadā piektdien izcelts noslīcis cilvēks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Madonas novada Barkavas pagastā piektdien, 1. jūlijā, dīķī noslīcis cilvēks, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Piektdien vakarpusē VUGD saņēma informāciju, ka Barkavas pagastā cilvēks aizgājis peldēt uz dīķi, bet nav atgriezies. Pārmeklējot dīķa gultni, pēc pusotras stundas meklēšanas darbiem bojāgājušais tika atrasts un izcelts krastā.

VUGD aicina cilvēkus karstajā laikā nebūt pārdrošiem un atpūtu pie ūdens baudīt droši - sakarsušam ūdenī jāiet pakāpeniski, nedrīkst lekt no augstumiem un peldēt alkohola reibumā.

Plkst.18.32 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Liepājas ielu Preiļos, kur vienstāvu daudzīvokļu mājā dega dzīvoklis 22 kvadrātmetru platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no dzīvokļa evakuējās viens cilvēks. Dzēšanas darbi noslēdzās pēc nepilnām divām stundām.

Četras reizes ugunsdzēsēji glābēji sazāģēja uz ceļa braucamās daļas nokritušus kokus, bet vienu reizi zari bija iekrituši elektrības vados. Darbi veikti Rīgā, Dienvidkurzemes novadā un Saulkrastos.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 47 izsaukumus - desmit uz ugunsgrēku dzēšanu, 27 uz glābšanas darbiem un vēl desmit izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu