FOTO un VIDEO ⟩ Traucas pa Tallinu alkohola reibumā. Iespaidīga pakaļdzīšanās un aizturēšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tallinā notikusi iespaidīga pakaļdzīšanās un aizturēšana. Jaunietis traucies pa ielām alkohola reibumā
Tallinā notikusi iespaidīga pakaļdzīšanās un aizturēšana. Jaunietis traucies pa ielām alkohola reibumā Foto: Ekrānuzņēmums no video

Igaunijā domubiedru grupā kāds lietotājs dalījies ar fotogrāfijām, kurās redzama policija, kas ielenkusi un arestējusi kādu vīrieti, vēsta igauņu medijs "Postimees".

Manēžas ielā notikusi īsta pakaļdzīšanās. Policija traukusies pakaļ kādai automašīnai, cenšoties to apturēt.

Notikuma aculieciniece un tramvaja vadītāja Irina stāsta, ka apstājusies pieturā un dzirdējusi policiju.

"Pēkšņi garām aiztraucās balta "Volkswagen" automašīna, kurai sekoja policija. Pēc tam dzirdēju, ka viņš pēkšņi strauji nobremzē, bet nezinu, kas notika tālāk.

Policija pa rācijām teica, ka viņš ir noķerts. Es sapratu, ka viņš bēga no policijas, bet tas neizdevās," stāsta Irina.

Jaunieša aizturēšana Tallinā.
Jaunieša aizturēšana Tallinā. Foto: Facebook

"Šodien ap pulksten 11 no rīta policijas patruļa Tehnikas ielā pamanīja "Volkswagen" automašīnu, kas zem aizlieguma zīmes nogriezās uz vienvirziena ielas un turpināja kustību pretējā virzienā. 

Policija sekoja un signalizēja, lai automašīna apstājas, taču vadītājs to ignorēja. Pakaļdzīšanās laikā "Volkswagen" aizšķērsoja ceļu citai automašīnai un neapstājās. Automašīnu izdevās apturēt Manēžas ielā, pilsētas centrā.

Automašīnu vadīja 18 gadus vecs jaunietis, kuram nebija autovadītāja apliecības. Viņš atradās alkohola reibumā un tika nogādāts policijas iecirknī. Automašīna tika nogādāta stāvvietā," skaidro policija.

Policija norāda, ka šāda rīcība no jaunieša bija ļoti bezatbildīga, jo atradās ielās laikā, kad brauca daudz automašīnu, vadīja transportlīdzekli bez autovadītāja tiesībām un atradās alkohola reibumā, nepakļaujoties policijas pavēlēm.

Aculiecinieka video:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu