VIDEO ⟩ "Tie klauni braukā pa pludmali starp maziem bērniem." Auto apdraud atpūtniekus Igaunijas pludmalē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gert Tali

Sestdienas, 2. jūlija, rītā cilvēki, kas baudīja patīkamos laikapstākļus Manniku karjerā, jutās apdraudēti brīdī, kad uz pludmales smiltīm pēkšņi izlidoja melns apvidus automobilis, vēsta "Postimees".

Vakar kāda sieviete, kas atradās Harju apriņķa iedzīvotāju iecienītā peldvietā Manniku karjerā, "Facebook" grupā dalījās ar videoierakstu, kurā redzams, kā starp pludmalē esošajiem cilvēkiem brauc "Range Rover" automobilis.

"Šie iereibušie klauni braukā pa Manniku karjera pludmali starp maziem bērniem un pa citu cilvēku mantām," teikts video titros.

Videoieraksta autore norādīja, ka daudzi pludmalē esošie cilvēki nekavējoties izsaukuši policiju. Pēc viņas teiktā, viņi gandrīz pārbrauca pār viņas mantām. "Daudzi cilvēki steidzās savākt savas mantas, lai mašīna tām neuzbrauktu virsū," viņa sacīja.

Pie stūres sēdošais vīrietis tikai pamāja ar roku pa automašīnas logu.

Cita notikuma aculieciniece bija sašutusi, kāpēc policija tik ātri aizbrauca. "Policija ieradās, apskatījās, aprunājās ar jaunieti un... aizbrauca. Jautājums ir, kāpēc mums, lieciniekiem, kuru bija daudz, neko nejautāja?"

Policijas un robežapsardzes departamenta preses pārstāve Kērlija Virka apstiprināja, ka policija no rīta bija saņēmusi ziņojumu par incidentu. "Plkst. 10.45 tika saņemts ziņojums, ka Manniku karjera pludmalē, Saku pilsētā, brauc apvidus auto. Izsaucējam radās aizdomas, ka autovadītāja dīvainā uzvedība varētu liecināt par to, ka viņš nav skaidrā prātā."

Kā pastāstīja pludmales apmeklētājs, kurš zvanīja trauksmes centram, tajā pašā kompānijā ar "Audi" automobili brauca kāds cits vīrietis, un bija pamats domāt, ka arī viņš ir lietojis alkoholu.

Tomēr, kad tika izsaukts trauksmes centrs, automobilis bija izbraucis no pludmales, un policijas patruļai neizdevās noķert transportlīdzekli pārbaudei. Taču "Audi" automobiļa vadītājs pludmali nebija paspējis pamest. "Tika konstatēts, ka viņš nav lietojis alkoholu un brauca skaidrā prātā," sacīja Virka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu