FOTO un VIDEO ⟩ F1 komandas "Alfa Romeo" pilots Džou Guaņju piedzīvo smagu avāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: X03813/Scanpix

F1 komandas "Alfa Romeo" pilots Džou Guaņju Silverstonā, Apvienotajā Karalistē, pirmajā aplī īsi pēc starta piedzīvojis smagu avāriju, vēsta ārzemju mediji.

2022. gada Lielbritānijas GP startā Pjērs Gaslī mēģināja apdzīt Džordža Rasela "Mercedes", kurš pēc tam aizķēra "AlfaTauri", mirkli vēlāk ietriecoties Gaņju Džou "Alfa Romeo", kā rezultātā ķīniešu braucēja automašīna apgāzās.

"Alfa Romeo" ietriecās barjerā un izbrauca cauri grants segumam, pēc tam ietriecoties barjerā, kurā atradās skatītāji un apstājās.

Tūlīt tika izkārts sarkanais karogs, un Rasels izlēca no sava "Mercedes", lai palīdzētu F1 braucējam Guaņju.

Par laimi, Džou necieta nopietnas traumas un tika nogādāts medicīnas centrā. Džou tika izcelts no automašīnas un pēc tam uz nestuvēm pārcelts uz ātrās palīdzības mašīnu, viņam esot pie samaņas.

"Alfa Romeo" apstiprināja Džou stāvokli un to, ka ārsti viņu izmeklē.

"Pēc avārijas Lielbritānijas Grand Prix startā Džou Gaņju ir pie samaņas un šobrīd atrodas trases medicīnas centrā, lai tiktu veikta novērtēšana," tviterī paziņoja komanda.

"Džou ir pie samaņas, viņš runā, lūzumu nav, un, ņemot vērā apstākļus, viņa stāvoklis ir diezgan labs," sacīja Džou komandas biedrs Valteri Botass.

Džou vēlāk mikorblogošanas vietnē "Twitter" izteica pateicības par jaukajām ziņām un paziņoja, ka viņam viss ir labi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu