Laulības ostā iestūrējusi aktrise Lindsija Loena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Tikai dažas stundas pirms savas 36. dzimšanas dienas svinībām aktrise Lindsija Loena apprecējās ar savu līgavaini Baderu Šamasu intīmā ceremonijā, vēsta medijs "Page Six".

Loena piektdienas vakarā paziņoja, ka ir salaulājusies, pēc tam, kad sociālajā tīklā "Instagram" publicēja savu un 35 gadus vecā Šamasa fotogrāfiju, rakstot:

"Es esmu laimīgākā sieviete pasaulē. Viņš mani atrada un zināja, ka es vēlos atrast laimi un žēlastību, turklāt vienlaicīgi. Es esmu priecīga, ka šis ir mans vīrs. Mana dzīve un mans viss. Katrai sievietei vajadzētu justies tā katru dienu."

Draugi, tostarp Parisa Hiltone un Melisa Gorga, steidza apsveikt zvaigzni, kura sestdien, 2. jūlijā, svinēja dzimšanas dienu.

Loena iepazinās ar Kuveitā dzimušo finansistu, dzīvojot Dubaijā. 2021. gada novembrī viņš Loenu bildināja ar milzīgu "Harry Winston" gredzenu.

Aktrise dalījās ar šo ziņu ar saviem 9,7 miljoniem sekotāju un publicēja trīs fotogrāfijas.

Viņas tētis Maikls Loens izteicies par meitas vīru:

"Viņš nav Holivudas tips, jūs neredzat viņa bildes presē. Tā bija viena no Lindsijas problēmām - prese viņai uzmācās un izdomāja nepatiesus stāstus. Tas bija smagi. Bet viņa ir ar vīrieti, kuram nepatīk būt uzmanības centrā. Visi ir laimīgi. Lindsija atguva savu dzīvi, kad satikās ar viņu, viņa dzīvo patiešām laimīgu un veselīgu dzīvi".

"Viņu acīs var redzēt, cik ļoti viņi viens otru mīl. Es nekad neesmu redzējis Lindsiju tik ļoti iemīlējušos," viņš piebilda.

Loena nesen filmējās platformas "Netflix" filmā un drīzumā paziņos par jauniem aktierprojektiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu