Krievijas propagandists piedraud Allai Pugačovai publiskot kompromitējošu materiālu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alla Pugačova
Alla Pugačova Foto: magicinfoto/Shutterstock

Primadonna Alla Pugačova apsola, ka neklusēs, ja pret viņas bērnu tēvu, krievu komiķi Maksimu Galkinu tiks ierosināta krimināllieta. Propagandists Antons Krasovskis dziedātājai "Youtube" šovā "Antonīmi" ("Антонимы") publiski izteicis draudus, sakot, ka viņa rīcībā ir kompromitējoša informācija par dziedātāju.

Neilgi pēc Krievijas sāktā kara Ukrainā Pugačova kopā ar Galkinu un bērniem pameta Krievijas teritoriju. Galkins un Pugačova vairākkārt kritizējusi Krievijas varas iestāžu rīcību. Mākslinieks arī daļu no uzstāšanās honorāriem ziedojis ukraiņu bēgļiem.

"Es nolēmu daļu nopelnītās naudas pārskaitīt, lai palīdzētu ukraiņu bēgļiem. Domāju, ka tie, kuri jau ir iegādājušies biļetes, būs priecīgi uzzināt, ka šādi mēs kopā izdarīsim labu darbu," savā "Instagram" rakstīja Galkins.

Reaģējot uz komiķa darbību, Krievijas medijos parādījās informācija par iespējamu krimināllietas ierosināšanu pret Galkinu. Tiek vēstīts, ka mākslinieks var tikt apsūdzēts "par apzinātas nepatiesas informācijas izplatīšanu par Krievijas bruņoto spēku rīcību".

Pugačova atbildējusi, ka ir gatava reaģēt uz nelabvēļu uzbrukumiem. Pazīstamais krievu publicists, kurš pašreiz dzīvo Izraēlā, Marats Gelmans, atstāsta it kā Pugačovas teikto: "Ja viņi sāks lietu pret Maksimu, tad es sākšu runāt un neapstāšos."

Viņa, protams, nav cīnītāja. (..) Viņai ir sievietes empātijas pozīcija - viņa pārdzīvo par cilvēkiem."

Pugačovas it kā teiktajam pievērsis uzmanību krievu propagandists Antons Krasovskis, kurš šovā "Antonīmi" sacīja, ka viņam esot kompromitējoši materiāli pret dziedātāju:

Alla, cik es saprotu, reiz izteikusies, ka visu izstāstīs, ja tiks sāpināts Maksims. Es to neesmu personīgi dzirdējis no Allas, bet mums arī par viņu ir ko pastāstīt, ja kas."

Ukrainas Kultūras ministrija izslēdza Galkinu no valsts drošību apdraudošo personu saraksta, jo viņš iebilda pret karu un atstāja Krieviju neilgi pēc kara sākuma Ukrainā.

Zināms, ka šobrīd Pugačova un Galkins atrodas Jūrmalā, par to liecina Galkina ieraksts "Instagram" īsajos stāstiņos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu