"Viņš ir mans īstais." Linda Mūrniece pirmo reizi TV ekrānos atrāda savu sirdsāķīti Edgaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Uzņēmēja un bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece pirms kāda laika paziņoja, ka ir sākusi jaunas attiecības ar mīļoto vīrieti Edgaru, ar kuru jau vairākus gadus bijuši pazīstami. Šovā "STV Pirmā" "Iečeko slavenību" Linda pirmo reizi TV kameru priekšā iepazīstina ar mīļoto un pastāsta, kas viņai ir svarīgi attiecībās.

"Manā vecumā atrast vīrieti nav tas pats, kas 20 gados. Mana vecuma vīrieši ir laimīgi precējušies, miruši vai tādi, kuri nevienam nav vajadzīgi.

Šobrīd man beidzot ir kāds, kurš nemēģina ievākties pie manis. Nemēģina aizņemties mašīnu, jo viņam pašam tāda ir. Es nekautrējos runāt par to, lai arī citas sievietes zina, ka arī tā var notikt. Tā ir realitāte. Tevi var meklēt savtīgu iemeslu dēļ. Ja tu pamanies noticēt un uzticēties, tad tā ir vilšanās," dalās uzņēmēja.

Mūrniece atklāj, ka mīļotais Edagrs mērķtiecīgi viņu lencis: "Viņš vairākkārt mēģinājis ar mani uzsākt kontaktu, bet es pa vidam vēl paspēju apprecēties un izšķirties."

Bijusī iekšlietu ministre jau iepriekš sacīja, ka beidzot ir tā sajūta, ka Edgars ir īstais vīrietis:

"Man ir pietiekami daudz gadu, lai es saprastu, kādam cilvēkam ir jābūt pēdējam un uz visu mūžu. Es ļoti priecājos, ka šī sajūta man ir.

Man ir pārliecība, ka man blakus ir vīrietis, kurš par mani rūpējas, kura klātbūtnē es jūtos droši."

Mūrniece savas dzīves laikā ir precējusies un šķīrusies trīs reizes. 

Pēdējās laulības pērnā gada novembrī Mūrniece slēdza ar liepājnieku Agri Freibergu, bet īsi pēc tam izšķīrās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu