Kur atrast pasākumus aktīvā dzīvesstila piekritējiem?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Daudziem no mums ir grūti aktīvi pavadīt brīvo laiku, jo trūkst motivācijas vai neizdodas atrast tādas sporta aktivitātes, kas būtu pieejamas ikvienam. Kvalitatīva laika pavadīšana ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, kā arī aktīvā dzīvesstila piekopšana, kurā liela nozīme ir sabalansētam uzturam, ir starptautiskās uztura kompānijas Herbalife Nutrition pamatvērtības. Šo iemeslu dēļ, Herbalife Nutrition neatkarīgie partneri organizē brīvā dabā notiekošu sporta pasākumu sēriju vasarā, kas ir pieejama visiem veselīga dzīvesveida entuziastiem – gan jaunākiem, gan vecākiem, gan ģimenēm ar bērniem.

Tuvākie notikumi sporta pasākumu sērijas ietvaros plānoti no 9. līdz 10. jūlijam Liepājā, kad visi interesenti aicināti doties pārgājienā un meklēt piedzīvojumus šķēršļu parkā. Savukārt “Fit camp” pasākumi 24. jūlijā notiks Tukumā, bet 24. augustā - Talsos. Tāpat 14. augustā Herbalife Nutrition neatkarīgie partneri aicina apmeklēt peintbola pasākumu Rīgas apkaimē.

“Sekojot Herbalife Nutrition pamatvērtībām, mūsu neatkarīgie partneri motivē tūkstošiem cilvēku Latvijā būt aktīvākiem, ēst sabalansētāk un dzīvot piepildītu dzīvi. Šie mazie, bet pieejamie pasākumi dažāda vecuma aktīva dzīvesveida entuziastiem, ir lielisks veids, kā atklāt, cik brīnišķīga ir mūsu kopiena,” stāsta Olga Solnceva, Herbalife Nutrition vecākā direktore Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Azerbaidžānā, Gruzijā, Armēnijā, Mongolijā, Kazahstāna, Uzbekistāna un Kirgizstāna.

Foto: Publicitātes foto

Jūlijs nav pirmais mēnesis, kad Herbalife Nutrition neatkarīgie partneri organizē pasākumus, kas vērsti uz fiziskām un izglītojošām aktivitātēm. Maijā viņi pulcējās, lai piedalītos izturības pārgājienā Talsos un laivu braucienā Rendā. Tam sekoja jūnijs ar velobraucienu Saldū, “Fit camp” Cēsīs, netālu no Zvārtes ieža, kā arī jogas nodarbībām Kolkas ragā.

Foto: Publicitātes foto

Visi pasākumi tiek veidoti, lai tajos satiktos dažāda vecuma cilvēki, kurus vieno kopīgas intereses un mērķi, un kuri var motivēt viens otru, daloties ar pieredzes stāstiem par saviem izaicinājumiem, tā vai nu turpinot vai uzsākot dzīvot veselīgu dzīvesveidu.

“Aktīvs dzīvesveids un veselīgs uzturs ir galvenie aspekti, kas uzlabo mūsu pašsajūtu, prāta spējas un mentālo stāvokli. Dzīvot aktīvi ir īpaši svarīgi, jo liela daļa mūsu sabiedrības piekopj mazkustīgu dzīvesveidu un uzskata, ka ir sarežģīti ēst sabalansētu uzturu. Šie organizētie āra sporta pasākumi ir lieliska iespēja papildināt zināšanas gan par fiziskajām aktivitātēm, gan sabalansētu uzturu, kā arī rast motivāciju pašiem piekopt veselīgāku un aktīvāku dzīvesveidu,” stāsta Linda Patkovska, Herbalife Nutrition fitnesa eksperte, personīgā trenere un IFBB ProLeague atlēte.

Piemēram, “Fit camp” Cēsīs ietvēra ne tikai fiziskos treniņus svaigā gaisā, ko vadīja Herbalife Nutrition fitnesa eksperte L. Patkovska, bet arī iespēju uzzināt vairāk par deviņiem svarīgiem organisma indikatoriem un Herbalife Nutrition produktiem. Pēc treniņa visi tika aicināti pievienoties uz kopīgi vārītas zupas ēšanu un sabalansētiem našķiem.

Papildus informāciju un atbildes uz jautājumiem var meklēt, sazinoties ar Herbalife Nutrition neatkarīgajiem partneriem šeit.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu