Bokseris Kristaps Zutis pusaudža gados sapņoja kļūt par reperi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Zutis.
Kristaps Zutis. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Bokseris Kristaps Zutis pusaudžu gados savus pārdzīvojumus un dzīves notikumus izlika uz papīra, rakstot dzeju, un, iedvesmas vadīts, pusaudža gados sapņojis kļūt par reperi,  sarunā ar žurnālu "Kas jauns" atklāj sportists.

"Kad pārcēlos no Sabiles uz Rīgu un sāku mācīties Āgenskalna ģimnāzijā, sāku rakstīt dzeju. Tā bija dzeja jeb vārdi repam," atklāj bokseris.

Pirmos tekstus bokseris radījis, sēžot matemātikas stundās, rakstot uz klades un paužot savu viedokli par to, cik laba un forša dzīve bijusi Sabilē. 

Zutis sarunā arī atklāj, ka pusaudža gados sapņojis kļūt par reperi.

Sportists pagājušajā gadā ar dziedošajām dvīnēm Katrīni Dīķi un Anastasiju Gudļevsku sarakstījis tekstu dziesmai ar nosaukumu "G", ko veltījis savai pirmajai sievai.

Jāteic, ka savas rakstīšanas dotības viņš joprojām liek lietā, sociālajos tīklos reizēm rakstot garākus tekstus. Piemēram, pie fotogrāfijas ar mammu Zutis mīļi apraksta, ko viņam viņa nozīmē.

Arī romantisms viņā mīt. Pie kādas citas fotogrāfijas, kurā viņš raugās uz saullēktu, Zutis raksta: "Starp zemi un debesīm, mirklis paradīzes. Tā es teiktu par saules lēktu šorīt… Nav fotogrāfijās un vārdiem aprakstāms Daugavas un Latvijas skaistums… Esmu bijis un redzējis daudz, bet šī noteikti ir viena no skaistākajām ainavām pasaulē."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristaps Zutis (@alfijs)

Savā profesionālajā karjerā Zutis piedzīvojis septiņas uzvaras un trīs zaudējumus. Savā līdz šim pēdējā cīņā viņš piekāpās Latvijas bokserim Milanam Volkovam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu