Medijs: Īlonam Maskam un viņa uzņēmuma darbiniecei pagājušajā gadā piedzimuši dvīņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: X00030/SCANPIX

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmuma "Tesla Motors" vadītājs Īlons Masks un viņa intelektuālā uzņēmuma "Neuralink" vadītāja Šivona Zilisa, 2021. gada novembrī kļuva par dvīņu vecākiem, ziņo "Reuters", atsaucoties uz mediju "Business Insider".

Šī gada aprīlī Masks un Zilisa iesniedza lūgumu mainīt dvīņu vārdus, lai viņiem "būtu viņu tēva uzvārds" un mātes uzvārds būtu daļa no viņu otrā vārda, teikts ziņojumā, atsaucoties uz tiesas dokumentiem.

Mēnesi vēlāk Teksasas tiesnesis to apstiprināja. Tiesas dokumenti liecina, ka 11. maijā tiesnesis parakstīja rīkojumu par vairāku bērnu vārdu maiņu pēc Maska un Zilisas pieprasījuma.

Ziņojumā, neminot nevienu avotu, teikts, ka Zilisa nesen tika uzskatīta par vienu no cilvēkiem, ar kuru Masks vēlējās sadarboties, lai vadītu uzņēmumu "Twitter" pēc 44 miljardu dolāru darījuma iegādes.

36 gadus vecā sieviete savā "LinkedIn" profilā ir identificējusi sevi kā "Neuralink" projektu direktori, kuras līdzdibinātājs un vadītājs ir 51 gadu vecais Masks. Viņa sāka strādāt uzņēmumā 2017. gada maijā.

Viņa ir arī valdes locekle mākslīgā intelekta pētījumu firmā "OpenAl", kuru līdzdibināja Masks.

Ziņas par dvīņu nākšanu pasaulē Maska kopējo bērnu skaitu palielina līdz deviņiem. Maskam ir divi bērni ar dziedātāju Graimsu, bet pārējie pieci bērni ar savu bijušo sievu, kanādiešu rakstnieci Džastini Vilsoni.

Masks un Zilisa neatbildēja uz "Reuters" lūgumu sniegt komentārus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu