Piecas nejaukākās Zodiaka zīmes, kas var pabojāt tavu dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Reizēm šķiet, ka cilvēkiem patiešām ir "divas sejas". Astrologi iepazīstina ar horoskopa zīmju pārstāvjiem, kuri, iespējams, gribēs pabojāt tavu dzīvi. 

Auns

Vispostošākā starp visām Zodiaka zīmēm ir Auns. Uguns stihijas cilvēki, pēc astrologu domām, ir neapdomīgi un impulsīvi, bieži vien emociju vadīti rīkojas, nemaz nedomājot par sekām. Auni ir savtīgi. Pēdējais, kas viņiem rūp, ir otra cilvēka ērtības un komforts. Tāpēc šajā Zodiaka zīmē dzimušie nereti sagrauj visu apkārtējo, arī attiecības ar cilvēkiem. Romantiskajās attiecībās Aunam neizdodas saglabāt stabilitāti, jo viņi vienmēr meklē jaunu pieredzi un adrenalīnu. Trokšņaini, piesardzīgi nepakļaujas citu gribai. Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvji bojā apkārtējo dzīvi vairāk nekā citi.

Dvīņi

Dvīņi mīl ņirgāties par citiem un sabojāt viņu dzīvi. Dvīņiem raksturīga maksimāla neparedzamība. Šo Gaisa stihijas pārstāvju nostāja un nodomi var pastāvīgi mainīties. Ar romantiku arī šai Zodiaka zīmei neiet pārāk gludi. Dvīņi ir vientuļi vilki, viņiem patīk piedzīvojumi un spontanitāte, taču viņiem nepatīk būt no kāda atkarīgiem. Kopumā cilvēks, kurš dzimis šajā Zodiaka zīmē, var būt lielisks draugs vai kolēģis, taču paturi prātā, ka Dvīņi var pēkšņi pazust no tavas dzīves un atkal tajā parādīties.

Strēlnieks

Strēlnieks ir ass, impulsīvs un nedaudz spītīgs cilvēks. Tādi cilvēki sanikno un kaitina visus apkārtējos. Viņi sevi uzskata par gudrākiem par pārējiem, nenogurstoši māca un uzspiež citiem viedokli. Strēlniekiem arī nepatīk trokšņainas kompānijas. Šī Zodiaka zīme vienmēr meklē veidus, kā par katru cenu izvairīties no ilgstošām romantiskām attiecībām, tāpēc viņiem ir ļoti ērti neuzņemties atbildību par savu partneri.

Zivs

Šīs Zodiaka zīmes nēsātājiem patīk iejusties mīluļu lomā un pēc tam pārsteigt cilvēkus, kuri viņiem jau ir pieķērušies, - ar toksiskumu. Zivis bieži iepazīstas jautrības pēc, satuvinās ar cilvēkiem un pēc tam uzskata sevi par situācijas upuri. Spiežot uz žēlumu un redzot pārpratumu partnera vai drauga acīs, šie ūdens stihijas pārstāvji gūst patiesu baudu. Un Zivīm patīk visu skaitīt un pēc tam pieprasīt no cilvēkiem abpusēju apkalpošanu. Tāpēc viņi ir vieni no pirmajiem, kas palīdz, ja jūs lūdzat palīdzību. Tikai jums būs jāatmaksā.

Skorpions

Skorpions ir vissarežģītākā Zodiaka zīme, ar kuru ir gandrīz neiespējami saprasties. Šie Ūdens stihijas pārstāvji ir traki spītīgi un nepiedod cilvēku kļūdas. Lielākais Skorpionu trūkums ir tas, ka viņi ir mēreni savtīgi un vēlas sagādāt sāpes un ciešanas pat tiem tuvajiem, kuriem viņi rūp. Vienkārši tāpēc, ka viņi pastāvīgi sacenšas ar kādu, cenšoties ieņemt pirmo vietu. Romantiskajās attiecībās Skorpioni mēdz kļūt pārlieku emocionāli un greizsirdīgi, bieži vien aiz garlaicības spēlējas ar partnera jūtām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu