Kundze no Pārolaines pārsteigta, cik ilgi jāgaida pieraksts pie neirologa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: create jobs 51/shutterstock.com

Ārijai no Pārolaines pirms pāris nedēļām pēkšņi sāka reibt galva. Ņemot vērā, ka pirms diviem gadiem viņa piedzīvoja mikroinsultu un veselība neesot vairs tā labākā, seniore nolēma vērsties pie speciālistiem. Tomēr viņa pārsteigta, cik ilgi jāgaida vizīte pie ārsta, ziņo raidījums "Bez tabu". 

Pirms tam Ārija ārstējās Zemgales veselības centrā. Kundze vēlējās pieteikties pie tās pašas ārstes, kura ar viņas veselības stāvokli jau bija iepazinusies. Uzzinot, kad ir tuvākais pieejamais pieraksts,

Ārija pārsteigta – valsts apmaksāta vieta ir pieejama 2023. gadā, savukārt par maksu pieraksts brīvs tikai novembrī.

"Es saku: jūs smejaties par mani? Man galva griežas, un tā ir mana daktere, bet jūs piedāvājat pierakstu tikai pēc gada? Savukārt maksas vieta bija tika 10. novembrī. Man iestājās pauze. Prasīju, cik maksā vizīte, teica, ka 50 eiro. Biju pārsteigta, ka par 50 eiro piedāvā apmeklējumu novembrī, ja tagad ir jūlijs. It kā Satversme liek nodrošināt, ka ir jābūt elementārai pieejai medicīniskajiem pakalpojumiem, bet tajā pašā laikā tas nav iespējams," raidījumam saka Ārija.

Speciālisti šajā situācijā var tikai ieteikt kundzei mēģināt pie sava ģimenes ārsta noskaidrot, kur ir vismazākā rinda, ziņo "Bez tabu".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu