Sienā iebūvēts kamīns un rozā darbistaba. Tiktokere apgāž sekotāju priekšstatus par dzīvi treilerī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Linnea Hansen/Pexels

Tiktokere Glorija Lautnere vēlējās apgāzt savu 126 tūkstošu sekotāju priekšstatus par dzīvi treilerī. Jūnija sākumā viņa publiskoja video, kurā sekotājiem parāda sava treilera iekšpusi, vēsta ziņu medijs "Insider".

Nofilmējot savu dzīvesvietu, viņa vēlējās cilvēkiem parādīt to, ka dzīvošana treilerī ir ērta.

Video ir vairāk nekā 17 miljoni skatījumu. Tajā cita tiktokere saka: "Man šķiet, ka treilerus pietiekami nenovērtē un tie tiek nosodīti."

@xogloryyy #stitch with @itsandiebitchh been waiting for this moment! #fyp ♬ original sound - Glory Lautner ✨

Video turpinājumā runā pati Lautnere: "Šo brīdi es esmu gaidījusi." Pēc tam viņa saviem sekotājiem parāda treileri, kurš, kā sieviete pati apgalvo, ir viņas dzīvesvieta. 

"Cilvēki var mani nosodīt, cik vien vēlas," saka sieviete. Viņa piebilst, ka daži cilvēki labprātāk izvēlas tērēt daudz naudas divu guļamistabu dzīvoklim, taču viņa ir izvēlējusies dzīvot treilerī.

Komentāru sadaļā sākās debates, kurās tika apspriesti negatīvi stereotipi saistībā ar pārvietojamām mājām. Daudzi komentētāji bija pārsteigti par to, cik labi izskatās Lautneres dzīvesvieta. Viens komentārs, kurš 113 tūkstošu reižu atzīmēts ar "patīk", vēsta, ka treileris izskatās pēc "savrupmājas".

Video sākumā sieviete parāda savu virtuvi, kurā ir viss nepieciešamais - galds, divi krēsli, ledusskapis un mikroviļņu krāsns. 

Ekskursija pa treileri turpinās dzīvojamā istabā. Tajā atrodas pelēks dīvāns, tam pretī platekrāna televizors un sienā iebūvēts kamīns.

Vienā no iepriekšējiem video Lautnere rādīja bildes, kurās bija redzams, kā viņa kopā ar vīru paši iebūvēja sienā kamīnu. Tiktokerei ir arī sava rozā darbistaba, kā arī treilerī ir vieta viesu guļamistabai, taču to viņa izvēlējās saviem skatītājiem neparādīt.

Tomēr viņa nofilmē savu guļamistabu, kuras sienas ir zaļā krāsā. Tāpat Lautnere demonstrē vannasistabu, reizē stāstot, ka tā ir paredzēta viesiem, taču tajā pat laikā neprecizē, vai treilerī ir vairākas vannasistabas.

Pēc sekotāju lūguma nākamajā video Lautnere nofilmē sava treilera pagalmu. Video redzams ar žogu norobežots zālājs.

@xogloryyy Reply to @fallenangel0419 guys check out @felix.claytonhomes page! He has lots of videos on these homes! #PepsiApplePieChallenge #fyp #manufacturedhomes ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Lautnere skatītājiem stāsta, ka viņa īrē gan zemi, gan video redzamo treileri. Katru mēnesi par zemes gabalu viņa maksā gandrīz 700 eiro. 

Lautnere saka, ka treilera īre viņai ir izdevīga: "Lēti īrējot, mēs vairāk varam atļauties kaut ko citu, piemēram, doties ceļojumā."

Viņa apgalvo, ka treilera īrei katru mēnesi iztērē aptuveni 500 eiro.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu