78 gadus vecais Holivudas aktieris Roberts De Niro manīts kūrortā ar jauno draudzeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts De Niro.
Roberts De Niro. Foto: lev radin/ Shutterstock

Leģendārais amerikāņu aktieris Roberts De Niro, kurš joprojām šķiras ar sievu Greisu Haitaueru, manīts Spānijas krastos, atpūšoties kopā ar draudzeni Tifāniju Čenu, ziņo izdevums "People".

Paparaci viņu iemūžinājuši kopā ar cīņas mākslas instruktori Tifāniju Čenu saulainajā Ibizā. "People" ziņo, ka viņi ir pazīstami jau kopš 2015. gada.

Tifānija Čena ir ņujorkiete, cīņas mākslas instruktore un Tai Chi lielmeistara Viljama CC Čena meita.

Aktieris un viņa draudzene jau vairākus gadus kopā parādījušies sabiedrībā, taču oficiāli savas attiecības nav apstiprinājuši.

Video: Roberts De Niro ar Tifāniju Čenu

Par precētu pāri Roberts un Greisa kļuva 1997. gadā. 1999. gadā de Niro tiesā iesniedza pieteikumu šķirt laulību, uzsāka tiesāšanos par dēla aizbildniecību, taču pāris salaba un prasība toreiz tika atsaukta.

2018. gadā aktieris vēlreiz iesniedza laulības šķiršanas pieteikumu, bet šķiršanās process turpinās joprojām - vispirms aizgādības strīdu dēļ par deviņus gadus veco bērnu, pēc tam par īpašuma jautājumiem.

Viņiem ir divi kopīgi bērni, kurus iznēsāja surogātmāte.

De Niro ir amerikāņu aktieris, kinorežisors, kinoproducents un tiek uzskatīts par vienu no savas paaudzes ievērojamākajiem aktieriem. 

Aktieris sadarbojas ar tādiem amerikāņu kinorežisoriem kā Mārtinu Skorsēzi, Kventinu Tarantīno un Deividu O. Raselu. Viņā ieguvis divas Amerikas Kinoakadēmijas balvas par lomām filmās "Satrakotais vērsis" (Raging Bull) un "Krusttēvs 2" (The Godfather: Part II).

Aktieris arī četras reizes ticis nominēts "Zelta globusa balvai" par lomām filmās "Ņujorka, Ņujorka", "Pusnakts skrējiens", "Psihoanalīze gangsteru gaumē", "Iepazīsties, mani vecāki".

Slavenākā no viņa pēdējiem projektiem ir loma filmā "Džokers un "Īrs", savukārt spilgtākais topošais projekts ir Skorsēzes režisētā filma "Ziedu mēness slepkavas" (Flower Moon Killers), kuras pirmizrāde paredzēta 2023. gada janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu