"Mums bija ķibele, kas beigās izvērtās patīkamā pārsteigumā." Ļaudis aizkustina policista rīcība Liepājā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Kupičs
Madars Kupičs Foto: Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvalde/Facebook.com

Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieki saņēmuši pateicību no kāda liepājnieka par viņu kolēģa, Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektora Madara Kupiča rīcību, reaģējot uz notikumu par nozagtu basketbola bumbu, ziņo VP.

Vīrieša pateicības vēstule:

"Mums bija ķibele, kas beigās izvērtās patīkamā pārsteigumā. Manam dēlam 7.jūlijā, laika posmā no 14:00 līdz 18:00 Liepājā, Jūrmalas parkā esošajā Porziņģa laukumā tika nozagta basketbola bumba, it kā nieks, bet šajā mēnesī tā jau ir otrā bumba, tāpēc vērsos pašvaldības policijā, kas mani aizsūtīja uz Valsts policiju, jo Jums esot kameras. Ierodoties Valsts policijā, man bija jāuzgaida apmēram 10 minūtes līdz atbrauca mašīnā ar diviem policistiem - vīrieti un sievieti.

Vīrietis mani un dēlu paaicināja iekšā, lai rakstītu iesniegumu, bet pārrunu laikā un policistam apskatot kameras, sapratām, ka liela jēga no tā nebūs. Policists manam dēlam ļoti pareizi izskaidroja, kā jāvāc savas mantas.

Ejot prom, policists manu dēlu paaicināja sev līdzi līdz stāvlaukumam, un piegāja pie sava privātā auto un no sava auto izņēma jaunu "Nike" basketbola bumbu un teica, lai tik šo uzmanot, novēlēja mums labu vakaru un aizgāja.

Nepiefiksēju ne policistu vārdus ne uzvārdus, bet gribu pateikt vislielāko paldies, šis policists atdeva bumbu, kurā nemaz nav no tām lētākajām, tikai, lai sagādātu manam puikam prieku, esmu no sirds pateicīgs un priecājos, ka mums ir tādi cilvēcīgi policisti. Ļoti priecātos, ja Jūs varētu vēlreiz manā vietā nodot šim policistam paldies par viņa nesavtību."

"Sacīts – darīts!" raksta likumsargi sociālajos tīklos.

Madara Kupiča vārds jau pagājušajā gadā sabiedrībā izskanēja saistībā ar divām citām situācijām – pludmalē atpūtniekam tika nozagtas mantas, Madars vīrieti aizveda pie sevis mājās un ļāva izvēlēties drēbes, kā arī citā situācijā viņš apmaksāja numuriņu viesnīcā kādai nelaimē nonākušai, no vardarbības cietušai sievietei, raksta VP.

Ļaudis sociālajos tīklos ir sajūsmā par policista rīcību, novēroja "Apollo.lv".

"Cilvēks ir savā vietā un profesijā!" raksta Ilze. 

"Super, šis vīrietis ir pelnījis prēmiju, lai arī citi butu motivēti šādi strādāt. Ļoti uzlabo policijas tēlu," raksta Inguta. 

Tāpat vēl virkne ļaužu paslavējuši Liepājas policistu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu