Degvielas cenas Baltijā: dārgākā dīzeļdegviela ir nopērkama Rīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas turpināja samazināties, taču Rīgā litrs dīzeļdegvielas aizvien maksāja virs diviem eiro, kamēr Viļņā un Tallinā cena bija nokritusies zem diviem eiro.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Tallinā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā gan 95.markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3,3% - attiecīgi līdz 2,024 eiro un 2,044 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,5% - līdz 1,969 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena kritās par 2,5% un piektdien maksāja 1,959 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 3,3% - līdz 2,049 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,5% - līdz 1,949 eiro par litru.

Arī šajā nedēļas nogalē autogāzes cena Rīgā nemainījās un maksāja 0,815 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena samazinājās par 1,2% - līdz 0,832 eiro par litru, bet Tallinā kritās par 5,3% un maksāja 0,89 eiro par litru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu