FOTO un VIDEO ⟩ Par interneta slavenību kļuvis kazlēns ar iespaidīgi garām ausīm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kazlēns Simba un viņa saimnieks Muhameds.
Kazlēns Simba un viņa saimnieks Muhameds. Foto: ASIF HASSAN/AFP

Sociālajos tīklos pasaules uzmanību izpelnījies Pakistānā dzīvojošais kazlēns Simba, kuram ir pārsteidzoši garas ausis, vēstī ziņu aģentūra "Reuters".

Tiek ziņots, ka kazlēna ausis šobrīd ir 55 centimetru garas, taču tās turpina augt.

Kopš dzimšanas 4. jūnijā Karači, Pakistānā, kazlēns ar raibo kažociņu un garajām ausīm ir piesaistījis tūkstošiem sekotāju vietnē "YouTube" un citos sociālo tīklu platformās.

Simbas saimnieks Muhameds ir nosūtījis informāciju par kazlēnu Ginesa rekordu grāmatas pārstāvjiem. Viņš joprojām gaida atbildi.

Kad Simba piedzima, viņa ausis bija 48 cm garas. Mēneša laikā tās ir izaugušas vēl par septiņiem centimetriem, un nav nekādu pazīmju, kas liecinātu par to, ka tās būtu pārstājušas augt.

Muhameds ir iegādājies īpašu samta siksnu, lai Simba varētu droši skriet un spēlēties, nesapinoties ausīm.

Muhameds strādā Karači lidostas gaisa satiksmes kontroles departamentā, bet viņa hobijs ir kazu audzēšana. Viņam ir lieli plāni attiecībā uz Simbu.

"Es plānoju saglabāt Simbas spermu mākslīgai apaugļošanai, lai, ja, nedod Dievs, viņa vairs nebūs, viņa šķirne varētu turpināties," teica Muhameds

Viņš Simbu baro ar pienu trīs reizes dienā un ir veicis arī citus pasākumus, lai nodrošinātu viņa labklājību - ap dzīvnieka kaklu apvilcis melnu diegu, lai aizbiedētu ļaunu aci.

"Ļaunā acs var iznīcināt kalnu. Viņš ir tikai kazlēns ar slavenības statusu," teica Muhameds.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu