VIDEO ⟩ "Visu nakti dzēra un sadūra sievieti." Pāris ugunsgrēkā Rēzeknē zaudē dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Farion_O/Shutterstock

Ceturtdienas, 7. jūlija, rītā Rēzeknē izcēlās bīstams ugunsgrēks kādā dzīvokļu ēkā. Nelaimes cēloņi vēl nav noskaidroti, bet iedzīvotāji piemin pāri, kas liktenīgajā naktī lietojuši alkoholu un strīdējušies, vēsta raidījums "Degpunktā".

Operatīvajiem dienestiem nācās izmantot skābekļa maskas, lai nogādātu vairākus cilvēkus drošībā.

Atbrīvošanas alejā Rēzeknē dzīvo pāris, kuru vecuma starpība ir 20 gadu. Jaunā sieviete dzīvoja daudzdzīvokļu ēkas piektajā stāvā, bet viņas piecdesmit vienu gadu vecais partneris dzīvoja tajā pašā gaitenī, taču blakus dzīvoklī.

Kāda ēkas iedzīvotājām naktī uz ceturtdienu dzirdēja, kā abi strīdas alkohola ietekmē.

"Tie ir tādi cilvēki, tur neviens labs nedzīvo. Alkoholiķi. Te tādi ir vairāki," norāda kaimiņiene.

Ap plkst.8.30 no jaunās sievietes dzīvokļa ārdurvju spraugām gaitenī izplūda melni dūmi. Viņai vistuvāk dzīvojošie kaimiņi vairs nevarēja evakuēties - kad apkārtējie nelaimi pamanīja, jau bija par vēlu, lai pašu spēkiem atrastu izeju uz kāpņutelpu.

"Pie manis dzīvoklī gulēja mazmeita. Es uzreiz atvēru logu, lai būtu, ko elpot, jo viss uzreiz bija melns, beko nevarēja redzēt. Es kliedzu, ka man ir mazmeita dzīvoklī, saelpojos dūmus. Man uzlika skābekļa masku, jo viss bija melns, nekas nebija saredzams," atceras Jeļena.

Ugunsdzēsēji ar elpošanas masku palīdzību izglāba vēl trīs cilvēkus. Aptuveni 20 cilvēki paspēja evakuēties paši. Dzīvoklis izdega 30 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēju ziņojumā nav minēts iespējamais ugunsgrēka iemesls.

"Varbūt kāds no viņiem smēķēja, varbūt viņa pati piedzērusies bija. Versiju ir daudz.

Runā, ka varētu būt aizdedzināts arī speciāli. Tas viss notika vienā mirklī," stāsta mājas iedzīvotāji.  

Uz vīrieša ārdurvīm ir uzlīme, kas liecina, ka to slēgusi policija. Iespējams, vīrietis savu draudzeni ir sadūris ar asu priekšmetu, pirms kaimiņi nojauta par ugunsgrēku.

"Tāpēc, ka viņš viņu sagrieza. Ar nazi. Viņi visu nakti dzēra, un no rīta bija sekas. It kā viņš apgalvo, ka viņa viņam nozaga naudu. Kliedza: "Tu man nozagi naudu."" stāsta kaimiņiene.

Vietējie ziņo, ka sieviete griezto brūču dēļ atrodas slimnīcā, bet vīrietis aizvests uz policiju. Šī informācija vēl nav oficiāli apstiprināta.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu