Kurucam daudzpusīgs sniegums NBA Vasaras līgas spēlē; Žagars nespēlē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Rodions Kurucs sestdien demonstrēja daudzpusīgu sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas spēlē, kamēr Artūrs Žagars nedevās laukumā.

Kuruca Vasaras līgā pārstāvētā Toronto "Raptors" komanda ar rezultātu 97:77 (24:13, 17:31, 30:26, 26:7) uzvarēja Filadelfijas "76ers".

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 20 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā guva sešus punktus, realizējot divus no četriem divpunktu metieniem un abus divus soda metienus. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra trīs bumbas, bloķēja divus metienus, pieļāva vienu kļūdu un četrreiz pārkāpa noteikumus.

"Raptors" ar Kurucu laukumā iemeta par 32 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija labākais rādītājs komandā.

Toronto vienībā ar 25 punktiem atzīmējās Armoni Brukss un 21 punktu guva Dalano Bentons, abiem izcīnot pa septiņām atlēkušajām bumbām. Pretiniekiem 24 punktus guva Aizeja Džo.

Tikmēr Žagars bija Vašingtonas "Wizards" pieteikumā, bet nedevās laukumā spēlē, kurā ASV galvaspilsētas komanda ar rezultātu 99:105 (23:39, 14:20, 30:20, 32:26) zaudēja Detroitas "Pistons".

Viens no trim NBA Vasaras līgas turnīriem līdz 17.jūlijam norisināsies ASV pilsētā Lasvegasā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu