Sākti remontdarbi vēl vienā Valmieras šosejas posmā - no tilta pār Mellupi līdz Strenčiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tilta remontdarbi. Ilustratīvs foto
Tilta remontdarbi. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Šonedēļ sākti remontdarbi vēl vienā aptuveni desmit kilometrus garā Valmieras šosejas posmā - no tilta pār Mellupi līdz Strenčiem (79,40.-89,14.kilometrā), informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Šajā posmā arī ir noteikti ātruma ierobežojumi 50 un 70 kilometri stundā (km/h), platuma ierobežojums 3,5 metri un augstuma ierobežojums pieci metri, kā arī ir divi pagaidu luksofori. Posma šķērsošana prasīs apmēram 20 minūtes.

Tikmēr seguma atjaunošana turpinās arī Valmieras šosejas posmā no karjera "Silaunieki" līdz Tīģeļu strautam (48,47.-60,21.kilometrā). Tur ieviesti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, platuma ierobežojums 3,5 metri un augstuma ierobežojums pieci metri, kā arī ir viens luksofora posms. Lai posmu šķērsotu ir jārēķinās ar aptuveni 22 minūtēm.

Kā informē LVC, vairākos remontdarbu posmos uz reģionālajiem autoceļiem darbi jau ir pabeigti un satiksmes ierobežojumi ir noņemti. Visi aktuālie remontdarbu posmi un satiksmes ierobežojumi ir apskatāmi LVC interneta mājaslapā izveidotajā interaktīvajā kartē.

Lai iegūtu vai nodotu informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem, autovadītāji tiek aicināti zvanīt uz LVC diennakts informatīvo bezmaksas tālruni 8000 5555.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu