Ostapenko neliels kritums WTA rangā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) rangā atkāpusies par vienu pozīciju un tagad ieņem 18. vietu.

Daniela Vismane pakāpusies par četrām vietām un ierindojas 267.pozīcijā, kamēr Darjai Semeņistajai izdevies uzlabot savas pozīcijas par 47 vietām, ieņemot 275.pozīciju.

Diāna Marcinkēviča zaudējusi 31 vietu (338.), bet Kamilla Bartone noslīdējusi par 94 vietām zemāk (474.). Anastasija Sevastova, kura nolēmusi ieturēt pauzi profesionālajā tenisā, zaudējusi 211 vietas (508.), kamēr Annai Ozerovai izdevies pacelties par četrām vietām augstāk (962.). Līga Dekmeijere atkāpusies par 29 vietām (1216.), Margarita Ignatjeva - par sešām vietām (1329.).

WTA ranga līderes godā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kura Vimbldonas čempionātā izstājās jau trešajā kārtā. Otro vietu atguva Igaunijas pirmā rakete Anete Kontaveita, bet grieķiete Marija Sakari uzlabojusi savas pozīcijas par divām vietām, pakāpjoties uz trešo vietu.

Nemainīgi ceturtajā vietā ir Paula Badosa no Spānijas, uz piekto vietu noslīdējusi tunisiete Onsa Žabēra, bet baltkrieviete Arina Sabaļenka saglabājusi sesto pozīciju. Uz septīto vietu pakāpusies amerikāniete Daniela Kolinsa, kurai seko viņas tautiete Džesika Pegula. Devītajā vietā ir spāniete Garvinje Mugurusa, kamēr labāko desmitnieku noslēdz Emma Radukanu no Lielbritānijas.

Dubultspēļu rangā Ostapenko pakāpusies vēl par divām pozīcijām un ieņem 14.vietu, Vismane ir par četrām vietām augstāk nekā pirms divām nedēļām un ieņem 208.pozīciju, bet Marcinkēviča zaudējusi divas vietas (219.). Par trīs vietām augstāk ir Bartone (333.), divu vietu kāpums ir Semiņistajai (441.), Dekmeijere zaudējusi astoņas vietas (1074.), par 12 vietām zemāk ir Ignatjeva (1139.), kamēr Sevastova atkāpusies vēl par 16 vietām (1387.) un Ozerova zaudējusi 20 pozīcijas (1488.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu