"Tas ir murgs." Abu bokseru bijušais sparingu partneris par Džošua izredzēm uzvarēt Usiku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua Foto: Reuters/ScanPix

Entonija Džošua un Oleksandra Usika bijušais sparingu partneris Fabio Vardlijs ieskicējis, kas britu bokserim jāizdara, lai atgūtu sev iepriekš piederējušās čempiona jostas.

Džošua sev piederošās čempiona jostas Usikam zaudēja aizvadītā gada septembrī, bet jau pēc nedaudz vairāk kā mēneša britu bokserim būs iespēja tās atgūt savā īpašumā.

Fabio Vardlijs savas karjeras laikā sparingos ir stājies pretim abiem supersmagās svara klases spīdekļiem un uzskata, ka lielāks mājasdarbs šoreiz jāpaveic Džošua.

"Entonijam ir jāatgriežas pie vecajiem paradumiem un jāpieņem fakts, ka viņš nenoboksēs Usiku. Viņam ir jāpieņem tas, ka pēc punktiem uzvaru izcīnīt neizdosies. Viņam nebūs labāka izdarīto un trāpīto sitienu attiecība. Entonijam ir jāatgriežas pie vecās pieejas - viņš nāk tev virsū un izdara spiedienu. Un, kad viņš tev trāpa, tad tev sāp," sarunā ar "The Sun" sprieda Vardlijs.

Bokseris arī izteicās, ka viņš ringu ir dalījis tikai ar Džošua "jauno versiju", sparingojot ar bijušo britu čempionu 2020. gadā pirms Džošua dueļa ar Kubratu Puļevu.

"Es tikos ar jauno Entonija versiju. Viņam nepieciešams izdarīt sitienus, kurus viņš zina, ka trāpīs. Vienalga, vai tas ir džebs, labā roka, jebkas. Kad Entonijs trāpa, tad tu to jūti," sacīja Vardlijs.

Tāpat britu bokserim tika uzdots jautājums par Usiku, ar kuru viņš sparingoja 2018. gadā, kad ukrainis vēl startēja pirmajā smagā svara divīzijā.

"Vienā vārdā sakot, tas ir murgs. Viņš allaž koncentrējas cīņai, reizēm tu pat nevari aptvert šīs mazās detaļas. Nelielas kustības, roku novietojums, galvas novietojums, nedaudz pagriezts plecs. Tas viss tev liek domāt, vai viņš uzbruks, vai nē. Arī tavas smadzenes konstanti strādā. Ir grūti visam izsekot un turēt līdzi tam tempam," Usika spējas raksturoja Vardlijs.

Usikam profesionālajā boksa karjerā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. Savukārt Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu