Briedis tiek izmests no Latvijas vadošās cīņas sporta komandas (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: EPA/Scanpix

Latvijas cīņas sporta komanda "TM Fighting Team" savā "Facebook" kontā ir paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar Mairi Briedi.

Kā zināms, Mairis Briedis iepriekš pauda neviennozīmīgu nostāju Ukrainas kara jautājumā. Tā rezultātā arī viņa pēdējā cīņa minimāli tika atspoguļota Latvijas publiskajā telpā.

Par sadarbības pārtraukšanu ar Briedi paziņojusi arī Latvijas vadošā cīņas sporta komanda "TM Fighting Team".

"Sakarā ar mums nepieņemamu nostāju par okupantu iebrukumu Ukrainā, no "TM Fighting Team" rindām tiek izslēgts Mairis Briedis. Mēs kā patriotiska organizācija vēlamies distancēties no cilvēkiem, kuri uzskatāmi izrāda atbalstu Krievijas agresijai. Tādiem cilvēkiem nav vieta komandā, kuras pamatprincipi ir patriotisms un lojalitāte pret savu valsti," teikts "TM Fighting Team" paziņojumā.

Tāpat sporta komanda skaidro klusēšanu šajā jautājumā: "Jau iepriekš viedokļu nesakritības dēļ ilgstoši savu sadarbību bijām iesaldējuši uz nenoteiktu laiku. Taču šobrīd, lai kliedētu šaubas, bija nepieciešams paust publisku paziņojumu."

Latvijas bokseris savā līdz šim pēdējā cīņā piedzīvoja zaudējumu pret austrālieti Džeiju Opetaiju, zaudējot sev piederošās Pasaules Boksa federācijas (IBF) un "The Ring" žurnāla čempiona jostas pirmajā smagā svara kategorijā.

37 gadus vecais Briedis savā profesionāļa karjerā izcīnījis 28 uzvaras (20 nokauti) un piedzīvojis divus zaudējumus.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu