Raidījums: Preiļu dome par vairāku autobusu reisu slēgšanu uzzinājusi no iedzīvotājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Andrey Burstein/Shutterstock.com

Autotransporta direkcija uzskata, ka situācijā, kas izveidojās pēc vairāku autobusu reisu slēgšanas Preiļu novadā, pie vainas ir komunikācijas problēmas, jo par reisu slēgšanu uzzināja no iedzīvotājiem, vēsta LTV Ziņu dienesta raidījums "Dienas ziņas".

Preiļu novada domes izpilddirektors Aigars Zīmelis saka: "Pirms slēdz reisus, Autotransporta direkcijai šis ir jāskaņo ar Latgales plānošanas reģionu. Latgales plānošanas reģions savukārt vēršas pie pašvaldības ar lūgumu izvērtēt šo piedāvājumu.

Teiksim tā, ka tādas komunikācijas uz doto brīdi mums nav bijis. Vēl jo vairāk - par reisu slēgšanu mēs uzzinājām no iedzīvotājiem."

Iedzīvotāji sūdzas Preiļu novada domē, ka laikus nav brīdināti par 14 reisu likvidāciju.  Autotransporta direkcijā atzīst, ka ir problēmas, taču uzsver, ka informēšana jāveic pasažieru pārvadātājam.

"Mēs cenšamies informēt neilgi pirms šīm izmaiņām, jo attiecīgi, ātrāk informējot, atkal jau būtu no efekta defekts. Tādā ziņā, ka paspētu jau aizmirst. Tāpēc mēs cenšamies to ziņu pasniegt tieši pirms izmaiņām," sacīja Autotransporta direkcijas Sabiedriskā transporta plānošanas nodaļas vadītājs Jānis Lagzdons.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu