VIDEO Arī Nikolajs Jeļisejevs pārceļas uz okupantu līgu (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nikolajs Jeļisejevs.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Vladivostokas "Admiral" savā mājas lapā pavēstījis, ka komandu nākamsezon pārstāvēs Latvijas uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs.

"Admiral" savā mājas lapā paziņojis, ka vienošanās ar Latvijas hokejistu panākta uz vienu sezonu.

"Nikolajs ir ātrs uzbrucējs ar labo rokas satvērienu. Viņš aizvadīja labu sezonu, stabili vācot punktus. Kādā brīdī viņš bija rezultatīvākais komandas uzbrucējs," oficiālajā paziņojumā sacījis kluba sporta direktors Vadims Averkins.

Jeļisejevs ir pievienojies klubam, kurš savā oficiālajā mājas lapā oficiāli pauž atbalstu karam, vienā no baneriem ievietojot "Z" burtu.

Foto: Ekrānuzņēmums no hcadmiral.ru

Atgādinām, ka par sadarbību ar Vladivostokas komandu nākamajā sezonā turpinās arī Latvijas izlases rekordists Leonīds Tambijevs, kurš klubā pildīs galvenā trenera lomu.

Jeļisejevs savas KHL karjeras laikā kopumā ir aizvadījis 85 mačus, iekrājot 45 rezultativitātes punktus (26+19). Iepriekšējo sezonu uzbrucējs noslēdza Zviedrijas pēc spēka otrās stiprākās līgas klubā "MoDo Hockey", tur septiņās spēlēs iekrājot piecus rezultativitātes punktus (2+3).

Kā zināms, Latvijas sporta likums paredz, ka spēlētāji, kas izvēlas startēt Krievijā, Latvijas hokeja valstsvienību vairs nedrīkstēs pārstāvēt.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu