"Es gribēju viņu atvest uz vietu, kur tas viss sākās." Vīrietis pārsteidz ar neparastu bildinājumu pamatskolas klasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Simon Jenkins/ Facebook

Peitone un Saimons iepazinās pamatskolā, kad abiem bija tikai 11 gadi. Desmit gadus vēlāk pāris atgriezās tajā pašā piektās klases mācību telpā, kur viņi pirmo reizi satikās, vēsta medijs "Insider". 

Draudzība piektajā klasē pamazām pārauga mīlestībā, un sestajā klasē Peitona un Saimons sāka iet uz pirmajiem randiņiem. 

"Es nevaru to izskaidrot, bet iepazīšanās brīdī vienkārši jutu, ka viņš atšķiras no citiem," stāsta sieviete. "Mūsu pirmais oficiālais randiņš bija skolas balle sestajā klasē, un kopš tā laika mēs esam kopā."

Peitone vienmēr jokoja, ka mīļotais nespēs sarīkot pārsteigumu, jo viņi ir kopā jau tik ilgi, ka sieviete vienmēr jūt, kad Saimons kaut ko slēpj.

Tikmēr Saimons kopā ar savu mammu jau plānoja bildinājuma norisi pamatskolas klasē. Šāda ideja bija ienākusi prātā līgavaiņa mammai.

16. jūnijā pāris bija ieplānojis restorānā svinēt savu 10 gadu jubileju, taču Peitonei piezvanīja Saimona mamma ar lūgumu aizbraukt līdz pamatskolai, lai viņai palīdzētu.

"Kad mēs pirmo reizi iegājām iekšā, bija tik dīvaini atgriezties vietā, kur kopā uzaugām un pirmo reizi satikāmies. Atrašanās šeit pirmo reizi pēc tik daudziem gadiem manī radīja patīkamu satraukumu," sajūtas atklāj sieviete.

Vīrieša mamma bija izrotājusi klasi ar spīdošu burtu uzrakstu, kas vēstīja "Precies ar mani" un plakātu "Tā vienmēr esi tu, Peitone + Saimons".

Acumirklī viņa saprata, kas tūlīt notiks.

"Es gribēju viņu atvest uz vietu, kur tas viss sākās, kur pirmo reizi viņā iemīlējos," skaidro Saimons.

Atgriešanās vecajā skolā Peitonei uzjundīja bērnības atmiņas.  

Arī pāra piektās klases audzinātāja bija ieradusies, lai vērotu savu audzēkņu svarīgo dzīves brīdi.

"Tas bija tik liels gods saņemt ielūgumu," savā "Facebook" publikācijā raksta audzinātāja. "Tas ir vēl viens brīdis, kas atgādina manu "kāpēc", kamēr katru gadu turpinu mīlēt "savus" bērnus."

Pēc bildinājuma pāris devās vakariņās. Nākamajā dienā Saimons pārsteidza Peitoni ar sarīkotu saderināšanās ballīti. Pāris plāno apprecēties nākamgad.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu