"Katram tas ir pa spēkam." Mūziķis Kaža piedalījies vienās no smagākajām izturības sacensībām pasaulē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Mūziķis Kārlis Būmeisters jūlija sākumā pieveicis ultratriatlonu – distanci, kas ne katram ir pa spēkam. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņš vairāk pastāsta par savu lielo uzvaru.

Kārlis triatlonam pievērsies pirms vairākiem gadiem, bet nu savos 35 gados viņš sasniedzis tādu fizisko sagatavotību, lai spētu startēt vienās no smagākajām izturības sacensībām pasaulē – Ironman ultratriatlonā (3,8 kilometri peldēšana, 180,2 kilometri riteņbraukšana, 42,2 kilometri skriešana).

Būmeisters to izdarīja Rotas pilsētā Vācijā "Challenge Roth" sacīkstēs. Kārli piedalīties pamudinājusi trenere. Viņš gan nav bijis pārāk pārliecināts par saviem spēkiem, jo ne reizi mūžā nebija veicis ultratriatlona distanci.

"Es nekad mūžā nebiju desmit stundas nepārtraukti aktīvi sportojis, tāpēc nezināju, ar ko tas beigsies, kā mans organisms uz to reaģēs, vai izturēs līdz galam.

Pat atļāvos sieviņai pateikt, ka tikai trīs reizes dzīvē esmu bijis tik priecīgs. Pirmajās divās, kad piedzima abi mūsu bērni, un šī ir trešā reize. Laikam visvairāk biju priecīgs tieši par to, ka izdevās sasniegt nosprausto sportisko mērķi, ne tikai finišēt," priekā dalās mūziķis.  

Būmeisters distanci veica 10 stundās un 54 minūtēs, savā vecuma grupā ierindojoties 149. vietā, bet no visiem 2000 sacensību dalībniekiem finišēja 670.

"Vai es to kādreiz atkārtošu? Baidos, ka jā, bet distances un psihuma līmeņi triatlonā ir daudzi un dažādi, līdz ar to katram tas ir pa spēkam. Arī tev," "Facebook" raksta Kārlis.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 12. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu