Latvieši NBA Vasaras līgā: Kurucs veiksmīgi cīnās zem groziem. Žagaram minimāls spēles laiks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: FIBA.com

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Vasaras līgas mačos laukumā devās Latvijas basketbolisti Rodions Kurucs un Artūrs Žagars.

Toronto "Raptors" komanda ar 80:74 pārspēja piekāpās Jūtas "Jazz" vienību.

Kurucs, kurš iepriekšējo maču otrdien izlaida vaiga kaula savainojuma dēļ, spēlē pret "Jazz" laukumā bija 21 minūti un 13 sekundes, realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas zem groziem, atdeva divas rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu pretinieku metienu, pieļāva četras kļūdas, nopelnīja četras personīgās piezīmes un maču noslēdza ar +/- rādītāju +1.

Rezultatīvākais "Raptors" rindās ar 22 punktiem bija Devante Džeilens Vilsons, bet 19 punktus guva Džefs Dautins. "Jazz" rindās 12 punkti Džareda Batlera kontā, bet 11 - Leandro Bolmaro.

Citā spēlē bez punktiem palika Artūrs Žagars, bet viņa komanda Vašingtonas "Wizards" ar 88:106 atzina Ņūorleānas "Pelicans" pārākumu.

Žagars mačā pret Ņūorleānas "Pelicans" laukumā pavadīja trīs minūtes un 11 sekundes, metienus pa grozu neizpildīja, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un maču noslēdza ar +/- rādītāju +2.

Vašingtonas kluba rindās pa 11 punktiem guva Vernons Kerijs un Tailers Hols, bet "Pelicans" sastāvā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija lietuvietis Deivids Sirvidis.

Nākamo maču Vasaras līgā "Raptors" aizvadīs piektdien, kad tiksies ar Maiami "Heat", kamēr Žagara pārstāvētā "Wizards" spēlēs ar Indianas "Pacers".

Viens no trim NBA Vasaras līgas turnīriem līdz 17.jūlijam norisināsies ASV pilsētā Lasvegasā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu