Valmierā avarējis kravas mikroautobuss ar vairākiem cilvēkiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Agrā ceturtdienas rītā Valmierā, uz Valmieras šosejas, avarējis kravas mikroautobuss ar vismaz pieciem cilvēkiem, ziņo Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukumu uz notikuma vietu VUGD saņēma plkst.4.16. No avarējušā kravas mikroautobusa pašu spēkiem bija izkļuvuši četri cilvēki, bet vienu no transportlīdzekļa izcēla glābēji un nodeva mediķiem, kuri bija ieradušies negadījuma vietā.

Kā liecina Valsts policijas apkopotā statistika, aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 87 ceļu satiksmes negadījumi, 15 no tiem bijuši ar cietušajiem. Kopējais cietušo skaits ir 16, tātad vienā avārijā cietuši divi cilvēki, bet pārējās - pa vienam.

Vidzemē gan policijas statistikā neviens cietušais nav uzrādīts, toties Rīgas reģionā 11 ceļu satiksmes negadījumos cietuši 12 cilvēki, bet Kurzemē un Latgalē ir katrā pa diviem cietušajiem.

No visiem aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos traumas guvušajiem viens bijis gājējs, seši - velosipēdisti, bet četri - elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Ceturtdien uz Latvijas ceļiem arī pieķerti 189 ātruma pārkāpēji, astoņi dzērājšoferi un divi agresīvi braucēji, liecina policijas apkopotā statistika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu