Ukraiņu influencere Stužuka komentē, kurš ir pareizais laiks pirmajam seksam, sākot jaunas attiecības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ Apollo.lv kolāža

Populārā ukraiņu influencere Sofija Stužuka "Instagram" pauž viedokli par to, kuram, sākot attiecības, būtu jāsper pirmais solis, kā arī - kurā randiņā būtu normāli sākt intīmas attiecības.

"Mēdz teikt, ka vīrieši baidās, ja sieviete izrāda iniciatīvu. Patiesībā adekvāti cilvēki nebaidās no iniciatīvas," uzskata influencere.

Viņa dalās pieredzē par attiecību sākumu ar mīļoto Antonu no Rīgas: "Antons man uzrakstīja pirmais, es atbildēju, bet pati sarunu nekad nesāku. Viņš pārstāja rakstīt, kamēr atkal neatbraucu. Pēc tam jautāju - kāpēc tu nerakstīji? Viņš atbildēja man ar pretjautājumu: "Kāpēc tu nerakstīji? Es rakstīju, bet tu ne, es taču neuzbāzīšos, ja tev nav interesanti."

Sofija neesot bijusi pārliecināta par to, vai Antonu nebaidītu iniciatīva no sievietes.

"Es Antonam jautāju, vai viņu neatbaida tas, ja sieviete raksta pirmā. Viņš atbildēja, ka adekvātā pasaulē tu redzi, ka cilvēks interesējas par tevi vai neinteresējas."

Influencere iedrošina arī savas sekotājas nebaidīties spert pirmo soli: "Ja cilvēkam tu interesē, tu viņu neatbaidīsi ar savu iniciatīvu. Cita lieta, protams, ir uzbāzība. Un, ja izrādīsies, ka tu viņu neinteresē, tad kāda starpība."

Viņa ar saviem sekotājiem sāka vēl kādu tēmu: "Runā, ka sekss pirmajā randiņā ir tabu. Patiesībā ir tikai viens pareizais laiks seksam - kad abi tam ir gatavi un to vēlas."

"Mēs ar Antonu daudz esam apsprieduši mūsu attiecības un to, kādas tās mums izveidojušās šobrīd.

Es patiesi uzskatu, ka mums ir ideālas attiecības," tā Stužuka.

Sofija un Antons bija uz brīdi izšķīrušies, taču ukrainiete pēc nepilnām divām nedēļām apstiprināja, ka pāris atkal ir kopā.

"Apollo.lv" jau rakstīja, ka 2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Stužuka ir atradusi jaunu mīlu - vīrieti no Rīgas.

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu