"Dīvainas kāzas" un pirmie strīdi. Atklāj jaunas detaļas par traģisko ģimenes konfliktu Liepājā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Trešdien Latviju pāršalca ziņa no Liepājas, kur ģimenes konflikta rezultātā gājis bojā karavīrs un viņa sieva. Ar mirušo sievieti saistīti cilvēki portālam TVNET plašāk pastāsta, kāda bijusi pāra kopdzīve īsi pirms traģiskā konflikta. 

Jau ziņots, ka otrdienas vakarā policijā saņemta informācija, ka Liepājā, Mirdzas Ķempes ielā, kāda daudzdzīvokļu nama kāpņutelpā vīrietis dauzās gar dzīvokļa durvīm un, iespējams, notiek konflikts.

Uz notikuma vietu tika nosūtīta policijas ekipāža, un pēc piecām minūtēm policijā saņemts zvans par to, ka tajā pašā adresē dzirdami šāvieni.

Kamēr pirmā ekipāža bija ceļā, nekavējoties tika piesaistīts policijas Speciālo uzdevumu bataljons, kas bāzējas Liepājā. Likumsargi ieradās notikuma vietā un pagalmā guļam zālājā atrada sievieti.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Notikuma vietā mediķi sniedza sievietei neatliekamo medicīnisko palīdzību un nogādāja viņu ārstniecības iestādē.

Likumsargi uzlauza dzīvokļa durvis un atrada vīrieti ar miesas bojājumiem, bet izsauktie mediķi konstatēja vīrieša nāvi.

Neoficiāla informācija liecina, ka viņš nošāvies.

Tāpat otrdien policijā tika saņemta informācija no medicīnas iestādes, ka sieviete slimnīcā mirusi.

Policijā saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas par noziegumiem pret personas veselību.

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera Leonīda Kalniņa preses virsniece Sandra Brāle apstiprināja, ka notikumā iesaistīts karavīrs un notikums norisinājies no dienesta brīvajā laikā. Incidentā dienesta ierocis nav pielietots.

Portāls "liepajniekiem.lv" vēsta, ka saskaņā ar neoficiālu informāciju sieviete izlēkusi pa logu, bet no augšas uz viņu vairākkārt šāvis NBS karavīrs.

"Dīvainas kāzas" ar augsta ranga NBS virsnieku

Pretējās mājas kaimiņš atceras sievieti. "Slaida, izskatīga," viņš saka. Kristīne - tā sauc bojā gājušo divu bērnu māmiņu - Liepājā dzīvoja neilgi, apmēram pusgadu. Ar Juri, augsta ranga NBS virsnieku, sieviete apprecējās pirms gada Jāņos.

Viņai pietuvināti cilvēki saka, ka "kāzas bija dīvainas", tāpat kā turpmākās pāra attiecības, lai gan sākumā Kristīne izredzēto raksturoja kā "dvēseles cilvēku".

Viņi neizslēdz, ka jau tobrīd Kristīne baidījās no vīra. Juris bija vairāk nekā 10 gadu vecāks par sievu. Abiem ir bērni no iepriekšējām attiecībām. Konflikti sākās mēnešus divus pēc kāzām, saka Kristīnei pietuvināti cilvēki. Pēc viņu teiktā, Juris Kristīni centies kontrolēt, licis mainīt darba vietas, līdz izdomājis, ka sievai jāpārceļas uz Liepāju.

Par to, kāpēc Kristīne apprecējās ar vīrieti, kas 10 gadus vecāks par viņu, kas notika abu starpā un noveda pie traģēdijas, drīzumā lasiet TVNET tiešsaistes žurnālā KLIK.

Kā aģentūru LETA informēja Liepājas pilsētas bāriņtiesas priekšsēdētāja Taiga Ziemele, bāriņtiesas atbalsts pēc notikušā nav nepieciešams, jo no Valsts policijas saņemta informācija, ka bojāgājušās sievietes divi bērni ir drošībā un aprūpēti pie radiniekiem.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu