"Šogad startēšu "Supernovā". Dziedātāja Adriana Miglāne paziņo, ka atkal ir gatava lielajai skatuvei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja Adriana Miglāne-Sondore "Instagram" atklāj, ka pēc ilgiem laikiem atkal kāps uz lielās skatuves. Kļūstot par jauno māmiņu, bija jāpaņem pauze muzikālajai karjerai.

"Es šogad startēšu Supernovā. Esmu ļoti satraukta. Man uzrakstīja viens zviedru producents un atsūtīja dziesmu. Dziesma ir vienkārši woow. Es pirmo reizi tā iemīlējos dziesmā, jo dziesma ir tik laba," sajūsmā ir Miglāne.

"Nevaru sagaidīt, kad varēsiet to dzirdēt. Beidzot, beidzot, beidzot! Es mīlu dziedāt, tā vienkārši esmu es, beidzot es atsāku dziedāt".

Dziedātāja arī atklāja, ka pavisam drīz iznāks arī viņas jaunais singls.

2019. gadā Miglāne jau piedalījās Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālā atlasē "Supernova" ar dziesmu "Scared of Love".

Adriana Miglāne kļuva pazīstama, pateicoties dalībai televīzijas šovā "X faktors", kurā dziedātāja ieguva godpilno otro vietu. Viņas vārds izskanējis arī ārpus Latvijas robežām - 2018. gadā viņa bija Lietuvas šova "Lietuvos Balsas" fināliste.

Šī gada 14. aprīlī Adriana iestūrēja laulības ostā. Ar vīru Krišjāni Sondaru abiem ir kopīgs dēls Hugo, kuram pavisam drīz paliks divi gadi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu