Latvijas cīkstonis Čižovs pievienojies vienai no planētas spēcīgākajām MMA organizācijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Čižovs ir pievienojies vienai no planētas populārākajām MMA organizācijām "Professional Fighters league" (PFL).

Par zīmīgo notikumu cīkstonis paziņoja pats savā "Instagram" kontā. Kā zināms, PFL ir viena no pasaules vadošajām MMA organizācijām.

"Citas sacensības, citi vārdi, citi skaitļi. Esmu priecīgs, ka 24 gadu vecumā varu pārstāvēt savu valsti uz pasaules skatuves," savā "Instagram" kontā rakstīja Čižovs.

Kā norādīja, pats cīkstonis, viņš savu PFL debiju piedzīvos 20. augustā, tiesa, viņa pretinieks oficiāli vēl tiks izziņots.

PFL ir dibināta 2018. gadā un strauji kļuvusi par vienu no populārākajām MMA organizācijām pasaulē. Šobrīd tajā startē tādi bijušie UFC spīdekļi kā Entonijs Petiss un Rorijs Makdonalds, kā arī, iespējams, labākā MMA sieviešu cīkstone pasaulē Kaila Herisone.

PFL oranizācijā cīņas notiek būrī ar desmit, nevis astoņām šķautnēm. Arī noteikumi gandrīz vai atbilst vienotajiem MMA noteikumiem, tiesa, šajā organizācijā ir aizliegts izmantot sitienus ar elkoņiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu