"Visu mūžu savaldzinu svešas sievas." Normunds Jakušonoks negrasās precēties arī turpmāk

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Mūziķis Normunds Jakušonoks ir grupas "Labvēlīgais tips" mugurkauls, jo spēlē grupā no pašiem tās pirmsākumiem. Atzīmējot grupas 30. dzimšanas dienu, viņš izdevumam "Privātā Dzīve" stāsta amizantus gadījumus un kāpēc lielāko dzīves daļu ir brīvā puiša statusā.

Lai arī Jakušonoks ir brīvā puiša statusā un līdz šim nav atradis mūža mīlestību, ar ko vēlētos mīt gredzenus, sievietēm tomēr ir būtiska loma viņa dzīvē. Kāds varētu mūziķi dēvēt pat par nešpetnu. Atbilde uz jautājumu, vai viņš mēģinājis savaldzināt svešu sievu, skan šādi: "Tas ir tas, ko visu mūžu esmu darījis. Pārsvarā tās bijušas svešas sievas."

Jakušonokam patīkot neliela auguma tumšmates ar mazliet aziātiskiem sejas vaibstiem. Viņš komentē savu noslieci: "Nezinu, neliela auguma meitenes man patīk jau no skolas laikiem.

Pret lielām sievietēm man ir respekts. Iespējams tāpēc, ka basketbola skolā bija daudz lielu meiteņu. Man kā skolotājam bija grūti skatīties uz augšu."

Mūziķis nospēlējis vairāk nekā simt kāzu, un, kā zināms, pats līdz tām nav ticis. Jautājot, ja pats precētos, kādu dziesmu izraudzītos pirmajam valsim, viņš izsaucas: 

"Es taču neprecēšos – pasarg dievs!"

Ja vēl mazliet par grupu un sievietēm, tad viņš atklāj kādu amizantu stāstu, proti, grupas dalībnieks Kaspars Tīmanis kolekcionējot visus "Labvēlīgā tipa" plakātus un sieviešu krūšturus.

Izrādās, ka dāmas koncertos joprojām tos met uz skatuves. "Nekas šajā ziņā nav mainījies. Iet uz pilnu klapi. Jāsāk jau stutēt jaunus maisus. Kaspars pat dabūja nopirkt privātmāju, jo dzīvoklī krūšturiem vairs nebija vietas," humoristisks ir mūziķis.

"Pačukstēšu, ka dažas dāmas pēc uzstāšanās nāk un prasa, vai nevar dabūt savu krūšturi atpakaļ. Ka nebija tā domājušas, metušas jūtu uzplūdā. Bet tādas ir tikai viens procents."

Grupa "Labvēlīgais tips" šogad atzīmē 30. dzimšanas dienu. Normunds Jakušonoks grupā spēlē kopš tās dibināšanas.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 12. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu