VIDEO ⟩ Dramatisks brīdis sacensībās Austrālijā. Šofera nesavaldīts auto apmet 11 kūleņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dragreisa sacensības vienmēr ir saistītas ar milzīgu risku, jo pat neliela kļūda var izraisīt nopietnu avāriju - par to uz savas ādas pārliecinājās kāds Miks Mensurs, kurš dragreisa trasē Austrālijā zaudēja kontroli pār savu 1500 zirgspēku "Nissan GT-R".

Viņš piedzīvoja dramatisku avāriju. Nofilmētajā video redzams, kā superjaudīgais auto ar aptuveni 270 kilometriem stundā vispirms sagriežas un pēc tam apmet 11 kūleņus.

Avārijas video redzams, ka Nissan paātrinās taisnā līnijā, bet jau pēc brīža zaudē stabilitāti. Automobili sāk viegli mētāt no vienas puses uz otru, un, lai gan Miks mēģina noturēt savu superauto, tas tomēr nobrauc no dragreisa taisnes asfaltētās daļas, saslīd vēl vairāk un pēc pamatīgas kūleņošanas paliek guļot uz jumta dūmu mākoņos.

Pēc sacīkšu braucēja teiktā, kūleņošanas laikā viņam šķitis, ka viņš tūlīt mirs. Pēc šausmīgās avārijas vīrietis steidzami tika nogādāts slimnīcā, kur viņam veikta pilna pārbaude. Izrādījās, ka viņš nav nopietni cietis, tiekot sveikā vien ar dažiem sasitumiem. Ārsti šo gadījumu nodēvēja par brīnumu. Tajā pašā dienā pilotam tika atļauts atgriezties mājās.

Dramatiskais avārijas brīdis skatāms zemāk pievienotajā video aptuveni 9 minūtes un 40 sekundes pēc sākuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu