VIDEO ⟩ Tallinā "Land Rover" vadītājs rupji pārkāpj noteikumus un izrāda agresiju pret garāmgājēju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/YouTube

Internetā publicēts videoieraksts, kurā redzams, kā kāds "Land Rover" vadītājs Igaunijas galvaspilsētā Tallinā vispirms brauc pa ietvi, pēc tam izbrauc uz gājēju pārejas, bet vēlāk, kad pamanījis, ka viņu filmē, apstājas, izkāpj un agresīvi uzvedas pret kādu garāmgājēju, ziņo portāls "Limon".

"Ko tu filmē?" - agresīvi krievu valodā kliedz "Land Rover" vadītājs, kurš apstājies ielas vidū un pamanījis, ka garāmgājējs filmē viņa automašīnas manevrus, bloķējot divas braukšanas joslas. Garāmgājējs atbild: "Jūs filmēju." Saruna turpinās, un tajā tiek lietoti daudz rupju krievu lamuvārdu.

Saskaņā ar Igaunijas Transporta departamenta e-pakalpojumu lapu "Land Rover" transportlīdzeklim nav derīga transportlīdzekļu īpašnieku civiltiesiskās atbildības apdrošināšanas polise.

Igaunijas likumsargi portālam norāda, ka informācija ir pārsūtīta tālāk Satiksmes uzraudzības centra darbiniekiem, kuri noskaidros videoierakstā fiksētos apstākļus un nepieciešamības gadījumā sazināsies ar video redzamajiem cilvēkiem.

VIDEO: Tallinā autovadītājs kārto rēķinus ar garāmgājēju (Brīdinājums par necenzētu leksiku!)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu