VIDEO ⟩ "Noteikti tas ir zaudējums." Kā Salacgrīvas iedzīvotāji jūtas bez "Positivus"?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pēc divu gadu pārtraukuma aizritējis mūzikas festivāls "Positivus", taču ierastā Salacgrīva nomainīta ar Rīgu. Organizatori atzinuši, ka jūras pilsētā festivāls vairs nenotiks, līdz ar to iedibinātās tradīcijas ir pārtrauktas. Festivālu norises laikā vietējie iedzīvotāji jau bija pieraduši pie festivāla burzmas, savukārt uzņēmēji iemanījās labi nopelnīt, bet tagad tā vairs nebūs, vēsta "ReTV".

"Jauniešiem, kuri uz šejieni brauca, vajadzēja jūru un tusiņu. Viņiem vajadzēja to telšu pilsētu. Viņiem vajadzēja to mežu, zvejnieku parku. Tur bija plašums," saka iedzīvotājs Ainārs.

Iedzīvotāja Inese saka: "Tieši labi, ka varēja tā burzīties. Tas bija savādāk. Mazliet gribas pajaukt to gaisu. Noteikti tas ir zaudējums. Veikaliem būtu apgrozījums, būtu jautrāka gaisotne."

Foto: "Positivus" otrās dienas atskats

Arī Salacgrīvas veikali izjūt festivāla vietas maiņu. "Ik gadu mēs patiešām īpaši gatavojāmies festivāla nedēļai, piesaistot jaunus darbiniekus, atvērām visas kases, papildinājām plauktus ar pirktākajām precēm," skaidro veikala tīkla "Top!" mārketinga vadītāja Ilze Priedīte.

Video: "ReTV" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu