Pakistānā nogalina 11 gadus vecu bērnu, kurš ēda pārtiku no sava darba devēja ledusskapja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: d13/Shutterstock

11 gadus vecs bērns, kas tika nodarbināts par mājstrādnieku kādā ģimenē, tika spīdzināts līdz nāvei pēc tam, kad viņš tika pieķerts ēdam pārtiku no ledusskapja. Bērns nomira, strādājot greznā rajonā Lahoras pilsētā, Pakistānā, vēsta ziņu medijs "Vice".

Uzbrukuma laikā tika piekauts arī bērna sešus gadus vecais brālis, taču viņš incidentā izdzīvoja. Policija ziņo, ka bērnus darba devēji stundām ilgi sasēja istabā un smagi sita ar asiem priekšmetiem, kamēr citi ģimenes locekļi to vēroja.

Trīs no piekaušanā apsūdzētajiem darba devējiem policija ir aizturējusi. Divi vēl tiek meklēti.

Policijas pārstāvis, kurš vēlējās palikt anonīms, "Vice" pastāstīja, ka apsūdzētie pratināšanā atklājuši, ka nodarījuši pāri bērniem.

Saskaņā ar policijas teikto, bērni bija strādājuši ģimenē dažus mēnešus un bieži tika piekauti. Pārstāvis sacīja, ka izmeklētājiem nav izdevies sazināties ar bērnu vecākiem, kuru tālruņi, šķiet, bija izslēgti.

Bērnus, kas ir jaunāki par 14 gadiem, Pakistānā ir aizliegts nodarbināt. Tomēr valstī joprojām ir masveida bērnu darbs. Vietējās bērnu tiesību aizstāvības grupas ir ziņojušas, ka vairāk nekā aptuveni 12,5 miljoni bērnu visā valstī strādā rūpnīcās, lauksaimniecībā un kā mājstrādnieki.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu