Četri ceļotāji samaksā 830 eiro, lai tiktu pāri robežai ar taksi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Cameris/ Shutterstock

Četri tūristi, kuru lidojums no Parīzes līdz Londonai tika atcelts, nāca klajā ar neparastu risinājumu, kā tikt no vienas valsts līdz otrai. Viņi izsauca taksi, samaksājot nedaudz vairāk kā 830 eiro, vēsta medijs "Business Insider".

Nakts braucienā viņi pavadīja vairāk nekā sešas stundas, taču tas, kā stāsta ceļotāji, tāpat bija finansiāli izdevīgāk un laika ziņā ātrāk nekā meklēt jaunu lidojumu.

Pēc lidojuma atcelšanas medicīnas darbinieks Stīvens kopā ar draugu apsprieda alternatīvus valsts robežas šķērsošanas veidus. Viens no variantiem bija mašīnas īre, taču viņi nedrīkstēja spēkratu atstāt Lielbritānijā, tādēļ lēma par labu taksim.

Cilvēku grupa sadalīja maksu par taksometru vienlīdzīgās daļās. Pasažieri atrada taksometra vadītāju, kurš piekrita šādai avantūrai un kuram bija līdzi pase. Tūristi viņam samaksāja 600 eiro, un pasažieri iztērēja papildus 238 eiro par vilciena biļetēm.

Viens no pasažieriem stāsta medijam "Daily Mail Australia":

"Tas pavisam noteikti bija tā vērts. Iespējams, es to neieteiktu darīt citiem, ja vien tas nenotiek nakts vidū, jo citādi mums būtu jāstāv rindās vai jābrauc sastrēgumstundu laikā."

Sešarpus stundu ilgo ceļojumu viņi uzsāka pulksten 1:00 naktī, cerēdami atgriezties Apvienotajā Karalistē no rīta, lai paspētu nokļūt darbā vai ierasties uz lekcijām koledžā.

Stīvens "Daily Mail Australia" stāsta, ka taksometra vadītājs braucot klausījās mūziku un izbaudīja braucienu.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu