Makgregora treneris nāk klajā ar jauniem komentāriem par cīkstoņa atlabšanu no kājas lūzuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Bēdīgi slavenā īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņa Konora Makgregora treneris Džons Kavana sarunā ar BBC pastāstīja par sava audzēkņa atlabšanu no kājas lūzuma.

Kā zināms, Makgregors kāju salauza aizvadītā gada jūlijā, cīņā pret Dastinu Porjē. Jau toreiz UFC prezidents Deina Vaits ieskicēja, ka Makgregors prom no cīņas sporta varētu būt aptuveni gadu.

Tomēr jau tagad ir skaidrs, ka Vaita nospraustais provizoriskais Makgregora atgriešanās datums nav precīzs, jo informācija par īra atgriešanās cīņu nav izskanējusi pat baumu līmenī.

Makgregora treneris Džons Kavana norāda, ka viņa cīkstoņa atlabšanas process norit labi: "Viņš ir vesels un laimīgs. Ir labi viņu redzēt atpakaļ zālē. Dažas no pēdējām treniņu sesijām jau bija ar pilna MMA elementiem. Šobrīd viņš var trenēties bez ierobežojumiem."

Īru cīkstonis atlabšanas procesa laikā ir krietni uzaudzējis muskuļu masu. Pats Makgregors vairākkārt ir izteicies, ka šobrīd sver aptuveni 190 mārciņas jeb 86 kilogramus, kas ir krietni virs viņa ierastās svara divīzijas (70 kilogrami).

Arī Kavana atzīst, ka viņa cīkstonis šobrīd ir fiziski ļoti spēcīgs.

"Ticiet man, es ar viņu nedaudz pacīkstējos un es izjutu to spēku. Kad tā roka apvijas tev ap kaklu, tu jūti lielāku spiedienu. Šobrīd viņš ir ļoti, ļoti spēcīgs," sacīja Kavana.

Neskatoties uz ievērojamo muskuļu masas pieaugumu, Kavana norāda, ka Makgregors varētu startēt arī sev ierastajā vieglā svara divīzijā (līdz 70 kilogramiem).

Makgregors savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 22 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu