Norisināsies bezmaksas nodarbības bērniem par drošu saskarsmi ar suni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sunflower Light Pro/Shutterstock

Otrdien, 19. jūlijā, no plkst. 11 līdz 13 norisināsies pirmā bezmaksas informatīvi izklaidējoša nodarbība bērniem par drošu saskarsmi ar suni, informēja dzīvnieku patversme "Labās mājas".

Jūlijā un augustā kopumā notiks četras informatīvi izklaidējošas nodarbības, kuru laikā kinologa Ivara Lielpētera vadībā bērni varēs apgūt zināšanas par drošību suņa tuvumā mājās un uz ielas, kā arī saņemt praktiskus padomus par mājdzīvnieka uzņemšanu ģimenē un aktīvi pavadīt laiku brīvā dabā, pastaigājoties ar četrkājainajiem draugiem.

Pasākumā bez maksas, iepriekš reģistrējoties, ir aicināti piedalīties sākumskolas vecuma bērni, lai vasaras brīvlaiku pavadītu produktīvi un lietderīgi.

"Mēs "Labajās mājās" rūpējamies, lai ikviena ģimene, kas apsver dzīvnieka adopciju, saprastu ne vien priekus, bet arī atbildību, ko cilvēku dzīvē ienes suns. Taču labāka izpratne par suņu dabu un drošu saskarsmi noder arī tiem bērniem un pieaugušajiem, kam pašiem sava suņa nav, tādēļ kopā ar kinologu Ivaru Lielpēteri ar prieku interaktīvi uzskatāmā veidā šovasar mācīsim jaunākajai paaudzei, kā draudzēties un rotaļāties ar suni abpusēji patīkamā veidā," sacīja dzīvnieku patversmes "Labās mājas" vadītāja Astrīda Kārkliņa.

Otrā nodarbība dzīvnieku patversmē "Labās mājas" norisināsies 26. jūlijā no plkst. 11 līdz 13.

Lai reģistrētu bērnu dalībai pasākumā, vecākiem nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu tīmekļvietnē "patversme.lv". Vietu skaits ir ierobežots un piedalīties varēs tikai reģistrētie bērni.

Pasākumu bērniem jau otro vasaru īsteno patversme "Labās mājas" sadarbībā ar e-veikalu "Barbora.lv".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu