Džonijs Deps uzraksta dziesmu Amberai Hērdai un viņas juridiskajai sakāvei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Džonijs Deps uzrakstījis dziesmu savai bijušajai sievai Amberai Hērdai. Dziesmas vēstījums ir par sensacionālo tiesas prāvu, kurā viņš uzvarēja.

Depa sarakstītā dziesma tiks iekļauta kopīgi izdotajā albumā "18" ar britu ģitāristu Džefu Beku, ar kuru viņš uzstājies vairākos nesenos koncertos Lielbritānijā. Uzstāšanās bija laikā, kad norisinājās skandalozais tiesas process par apmelošanu, vēsta medijs  "Images dawn".

Dziesmu, kas veltīta Hērdai, sauc "Sad Motherfuckin’ Parade".

Deps sociālajos tīklos publicējis arī 15 garu sekunžu videoklipu, kurā redzams braucot uz tiesas sēdi. Simtiem cilvēku stāv ceļa malā, turot plakātus viņa atbalstam. Šos kadrus nomaina ieraksts no uzstāšanās uz Londonas slavenākās skatuves - ģitārista Džefa Beka koncertu, kurā Deps piedalījās izšķirošās tiesas sēdes priekšvakarā.

Izdotajā albumā ar nosaukumu "18" iekļautas divas Depa sarakstītās dziesmas - "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" un "Sad Motherfuckin' Parade."

Britu ģitārists Beks par Depa pirmo sarakstīto dziesmu "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" teica:

"Šī dziesma ir viens no iemesliem, kāpēc es palūdzu viņam ierakstīt kopā ar mani albumu."

Kopā ar divām Depa oriģināldziesmām albumā iekļautas vēl 13 dziesmas - vairāku slavenu grupu kaverversijas.

Jau ziņots, ka, sākot no 2022. gada 12. aprīļa, norisinājās sešu nedēļu ilga tiesas prāva, kurā filmu "Karību jūras pirāti", "Edvards Šķērrocis" un "Čārlijs un Šokolādes fabrika" zvaigzne, aktieris Džonijs Deps, apsūdzēja savu bijušo sievu, filmu "Akvamens" un "Trakais brauciens" aktrisi Amberu Hērdu, apmelošanā un neslavas celšanā.

Pāra attiecības un laulība nebija ilga, taču tieši pēc šķiršanās tā iemantoja vislielāko preses uzmanību, pateicoties Hērdas izplatītajiem paziņojumiem, ka viņa cietusi no fiziskas un seksuālas vardarbības.

Depa mērķis bija ne tikai pierādīt, ka tā nav taisnība un viņš bijušajai sievai neesot ne pirksta piedūris, bet arī atklāt, ka tieši Hērda kopdzīves laikā esot uzvedusies kā visīstākā varmāka gan emocionāli, gan fiziski.

Pēc uzvaras tiesā Deps pateicās zvērinātajiem par "viņa dzīves atgriešanu". Savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Zvērinātie lēma piešķirt aktierim 10 miljonus ASV dolāru kā kompensāciju par zaudējumiem un 5 miljonus soda sankciju formā. Arī Hērda saņēma zaudējumu atlīdzību 2 miljonu ASV dolāru apmērā.

Šī gada jūlija sākumā Hērdas advokāti lūdza tiesai sākt jaunu lietu pret Džoniju Depu neprecizitāšu dēļ tiesas dokumentos. Reaģējot uz prasību, Džonija Depa advokāts Bens Čūvs atklāja, ka lietā nav jaunu pierādījumu un ka Hērda esot atteikusies no savām tiesībām apstrīdēt žūrijas komisijā norādītās informācijas precizitāti, vienlaikus neizvirzot šo iebildumu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu