"Skrīveru saldumi" komentē, kāpēc pie kāda pircēja nonācis appelējis Paulas Freimanes batoniņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sociālajos tīklos izplatījušies attēli, kuros redzams, ka fitnesa skaistules un pavārgrāmatu autores Paulas Freimanes radītie un "Skrīveru saldumu" ražotie proteīna batoniņi pie pircējiem nonākuši appelējuši. "Apollo.lv" sazinājās ar "Skrīveru saldumu" vadītāju Oskaru Brediku, lai noskaidrotu situāciju.

Sociālajā tīklā "Facebook" publiskai apskatei nelāgā gaismā izlikti Paulas Freimanes radītie proteīna batoniņi. Jaunie batoniņi sākuši neparasti ātri bojāties jau iepakojumā, lai gan derīguma termiņš beidzas vien gada beigās. 

Foto: Pircēju publicētie attēli sociālajā vietnē "Facebook"

Sazinoties ar "Skrīveru saldumu" vadītāju Oskaru Brediku, noskaidrojās, ka uz laiku tika apturēta batoniņu tirdzniecība, taču jau trešdien, 20. jūlijā, tirdzniecība atsāksies. 

Brediks komentē:

"Līdz šim produktu piegādes tika nodrošinātas caur pakomātiem, un diemžēl, tāpat kā citiem pārtikas ražotājiem, arī mums nebija iespējams nodrošināt produktiem nepieciešamo uzglabāšanas temperatūras režīmu – 16-22 grādus,

tāpēc lēmām par tirdzniecības apturēšanu uz laiku un, atsaucoties uz komentāriem, veicām mikrobioloģijas analīzes izejvielām.

"Fudge" proteīna batoniņa sastāvā ir lazdu rieksti, kam mikrobioloģiskais rādītājs raugi/pelējumi ir 1 x 103kvv/g, kas ir atļautajā daudzumā, taču, lai produktu padarītu drošāku, esam izvēlējušies mikrobioloģiski tīrākus riekstus ar rādītāju 1 x 102 kvv/g.

"Vegan" batoniņu plānojam atsākt ražot šo trešdien, 20. jūlijā, bet "Fudge" mēneša beigās, kad saņemsim izejvielas."

Visiem klientiem, kas konstatējuši neatbilstību produktā, uzņēmums piedāvājis atgriezt naudu vai saņemt batoniņus. "Esam priecīgi, ka gandrīz visi klienti mums uzticas, ir novērtējuši produkta garšu un izvēlējušies atkārtoti saņemt tieši batoniņus," skaidro Brediks.

Viņš arī uzsver, ka drīzumā atkal būs iespējams iegādāties produktus uzņēmuma mājas lapā un no septembra visās Latvijas lielākajās tirdzniecības vietās.

Nobeigumā Brediks piebilst: ""Skrīveru saldumi" strādā pēc starptautiski atzītā BRC pārtikas drošības standarta, kas palīdz nodrošināt produktiem augstāko kvalitāti mūsu pircējiem gan Latvijā, gan Eiropā."

Šī gada 8. jūnijā Freimane sociālajos tīklos paziņoja: "Esmu tik neizsakāmi laimīga paziņot, ka mans ilgi lolotais sapnis un pus otru gadu garais darbs kopā ar "Skrīveru saldumu" komandu ir realizēts - ir iznākuši mani proteīna batoniņi.

Viss sākās pirms desmit gadiem, kad sāku nodarboties ar fitnesu un parastos neveselīgos šokolādes batoniņus iemainīju pret proteīna batoniņiem. Šo gadu laikā esmu nogaršojusi simtiem dažādu proteīna batoniņu un katrā no tiem ir kas tāds, kas tomēr līdz galam neapmierināja, – vai nu garša, vai sastāvs, tāpēc nodomāju, ka laikam jāražo pašai savi batoniņi," tā rakstīja Freimane dienā, kad atklāja par sen loloto sapni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu