Pikanta momenta dēļ reperes "Megan Thee Stallion" koncerta laikā fani Latvijā izpelnās zvaigznes uzmanību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: PETER KLAUNZER/EPA/Scanpix

ASV repere "Megan Thee Stallion" pēc uzstāšanās Rīgā mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicējusi video, kurā viņas uzmanību izpelnījušies festivāla "Positivus" fani.

Zvaigznes uzstāšanās laikā uz skatuvi lidoja ne viens vien fanu viedtālrunis, cerībā, ka repere to paņems, lai nofotografētos, bet kāds no tiem trāpīja pašai reperei, jāteic, visai intīmā vietā. Pati "Megan Thee Stallion" par šo faktu informēja "Twitter" lietotājus, par radušos situāciju izsakoties ar humoru.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Lucavsalā, "Positivus" festivālā ar iespaidīgu uzstāšanos klātesošos priecēja ASV repere "Megan Thee Stallion".

"Megan Thee Stallion" ir viens no karstākajām sieviešu hiphopa vārdiem pasaulē. 2019. gadā "Megan Thee Stallion" ierindojās Amerikas repa apritē, sevi piesakot starp spēcīgākajām sieviešu repa māksliniecēm. Saņēmusi trīs "Grammy" apbalvojumus: "Labākā repa māksliniece", "Labākais repa izpildījums" un "Labākā repa dziesma" par dziesmu "Savage". Pēc EP "Fever" un "Suga" repere 2020. gadā izdeva savu debijas albumu "Good News", kur divas dziesmas iekļuva ASV topa pirmajās vietās – "Savage", remikss kopā ar superzvaigzni Bejonsi (Beyoncé) un "WAP", kur viņa pievienojās Kārdija Bī (Cardi B). Pavisam nesen klajā nāca arī kopprojekts ar popmūzikas zvaigzni Dua Lipu dziesmā "Sweetiest Pie".

Foto: ASV repere "Megan Thee Stallion "Positivus" festivālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu