Grupas "Dziļi violets" dalībnieki Nauris Brikmanis un Valters Osis kļuvuši par uzņēmējiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Grupas "Dziļi violets" dalībnieki Nauris Brikmanis un Valters Osis kļuvuši par biznesa partneriem - viņi vēruši durvis bāram un vasaras terasei "Dziļi violets". 

Sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" Nauris atklāj, ka jau no jaunības bijis sapnis par savu restorānu. Lai gan kļuvis par mūziķi, augstāko izglītību ieguvis kultūras jomā.

34 gadu vecumā vēlēšanās par savu krogu neviļus piepildījusies: grupas biedrs Valters Osis viņam piedāvājis mesties iekšā biznesā un kopā dibināt bāru un restorānu "Dziļi violets".

"Paši nesām kūdras maisus un ar melnām rokām stādījām, jo vēlējāmies, lai šī vieta ir tiešām mūsu pašu radīta," saka Brikmanis.

"Būsim šeit klātesoši arī tad, kad būsim koncertos. Citā laikā arī paši darbosimies aiz bāra letes. Bārs ir pilns ar mūzikas instrumentiem, un mūsu viesiem spīd regulāri akustiski koncerti," sola "Dziļi violets" solists Brikmanis.

Mūziķis Ralfs Eilands, ciemojoties jaunajā bārā, saviem "Instagram" sekotājiem atklāj, ka bāra dzērienu kartē ir kokteilis par godu viņam.

Atbildot uz īso stāstiņu, kāds Eilands sekotājs izrādīja sajūsmu par šo godu, rakstot: "Tagad varēšu teikt, ka iepriekšējā naktī apreibu no Ralfa Eilanda."

Attēlā redzams, ka ne tikai Eilanda vārds ir dzērienu kartē -  tur ir arī kokteiļi par godu grupai "Dziļi violets", Kasparam Breidakam, DJ Kārlim Ķilkutam, Jānim Skutelim, Sandai Dejus, Aivim Ceriņam.

"Šotu" dzērieni nosaukti par godu Baibai Sipeniecei-Gavarei, Kozmenam un Vijas tantei. 

Foto: Ralfs Eilands un bāra "Dziļi violets" dzērienu karte 

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 19. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu