"Šajās attiecībās esmu atradusi sevi." Una Ulme gatavojas kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV personība, žurnāliste un grāmatas "Skaistumam nav gadu autore" Una Ulme beidzot pošas kāzām ar ilggadējo dzīvesbiedru Gaiti Burbu, vēsta izdevums "Kas Jauns".

Jau šīs vasaras izskaņā pāris gatavojas beidzot apprecēties. Una ar veikalu tīkla "Idille" un restorāna "Buržujs" īpašnieku Gaiti ir kopā jau 12 gadus.

Šī gada 21. maijā Ulme "Instagram" publicēja foto ar sirsnīgu aprakstu, atzīmējot pāra kopā būšanas jubileju. "Tā kā mēs ar nevaram atcerēties precīzu mūsu iepazīšanās datumu, to atzīmējam Gaita dzimšanas dienā. Šajās attiecībās esmu atradusi sevi, iemācījusies nedzīvot citu dzīves, būt pacietīga un pateicīga.

Labākais ir tas, ka izaugsmes ceļu ejam vienā solī, sākot ar lekciju apmeklējumiem, beidzot ar jogu un skriešanu, - visu darām kopā. Tāpēc mums arī pēc 12 gadiem kopā ir interesanti. Bet pats, pats svarīgākais, ko uzskatu par harmonisku attiecību stūrakmeni, - viņš liek man smaidīt," rakstīja topošā līgava.

Par to, ka pēc vairāk nekā desmit gadu ilgas kopdzīves izskanējis bildinājums, Ulme pastāstīja šī gada pavasarī, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas". 

Raidījumā izskanēja arī jautājums, kāpēc attiecības noformēt oficiāli tieši šobrīd kļuvis svarīgi: "Man vienā brīdī tas sāka kļūt svarīgi, tāpēc ka, manuprāt, vīrietim ir jāuzņemas kaut kāda atbildība par to, ka tu esi ar šo sievieti kopā. Tas lēmums vienkārši ir jāpieņem. Es tos mājienus devu," tā Ulme.

Ulme izdevumam "Kas Jauns" atklāja, ka jau tapis līgavas kleitas dizains, izvēlēts audums, un tērpu darina  viena no Unas Ulmes tuvākajām draudzenēm – slavenā modes dizainere Iveta Vecmane.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šīs būs Ulmes trešās kāzas. Ulmes pirmais vīrs bija Roberts Krūmiņš, ar kuru abu laulībā dzima dēls Reinis Krūmiņš, savukārt otro laulību viņa slēdza ar Ingaru Silu.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Ulme (@unaulme)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu