Maiks Taisons uzskata, ka viņa dienas ir skaitītas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP/SCANPIX

Leģendārais bokseris Maiks Taisons savā podkāstā "Hotboxin' With Mike Tyson" atskatījies uz savas dzīves gājumu, norādot, ka viņa laiks uz šīs planētas tuvojoties beigām.

56 gadus vecais bokseris vairākkārt sarunās ar saviem viesiem visnotaļ filozofiski ir izteicies par tādiem abstraktiem terminiem kā dzīves jēga un laime.

Arī šoreiz leģendārais bokseris uzsvēra, ka nauda viņam šķiet nesvarīga: "Nauda man neko nenozīmē. Tā nenes laimi. Allaž cilvēkiem saku, ka nauda viņus nepadarīs laimīgus. Kad tev ir daudz naudas, tu nevari rēķināties, ka tevi kāds mīlēs. Kā es tev varu atzīties patiesā mīlestībā, ja tev bankā ir 500 miljardi?"

Tāpat Taisons, kurš savas karjeras laikā ir gan nopelnījis, gan arī absurdos pirkumos notriecis milzu naudas summas, norādīja, ka materiālā bagātība nespēj cilvēkam piedāvāt drošības sajūtu.

"Tev šķiet, ka nekas nevar notikt. Tev šķiet, ka banku sistēma nesabruks. Kad tev ir daudz naudas, tu domā, ka esi neaizskarams," sacīja Dzelzs Maiks.

Turpinot runāt par neaizskaramību, Taisons uzsvēra, ka viņš drīzumā varētu mirt.

"Protams, mēs visi kādu dienu mirsim. Bet, kad es paskatos spogulī un uz savas sejas redzu tos mazos punktiņus, nodomāju, ka mans "derīguma termiņš" iet uz beigām. Tas beigsies pavisam drīz," sacīja Taisons.

Taisons aizvadītā 2020. gada novembra izskaņā aizvadīja cīņu pret citu boksa leģendu, Roju Džounsu jaunāko. Tajā duelī tika konstatēts neizšķirts. Kopš cīņas pret Džounsu Taisons ringā nav devies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu